Pozdrav Gost

WhatsApp kartica za besplatno dopisivanje

  • 0 Odgovora
  • 9305 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

Offline satelit74

  • ****
  • 13.149
WhatsApp kartica za besplatno dopisivanje
« u: 26.01.2015, 15:54:34 »

Besplatno i bez ograničenja koristite WhatsApp bilo gde u svetu, bez troškova rominga ili interneta.WhatSIM je pripejd kartica namenjena WhatsApp aplikaciji, za besplatno korišćenje bilo gde u svetu,beztroškova rominga ili interneta. Kartica sama bira operatera sa najboljim signalom i nastavlja to da čini svaki put kad promenite lokaciju i besplatno koristi prenos podataka i mrežu. WhatSIM povezuje preko 400 operatera u 150 zemalja i radi i u Srbiji.Ova kartica koristi mrežu operatera, ne Wi-Fi vezu, tako da je možete koristiti na bilo kom (otključanom) telefonu, bilo gde, gde ima signala mobilne mreže. Kartica dolazi u nano, mikro i standardnoj veličini i radi sa bilo kojim uređajem koji podržava WhatsApp.

Cena WhatSIM kartice je 10 evra (plus poštarina koja je najmanje pet evra) i njeno trajanje je ograničeno na 12 meseci odposlednje dopune. U karticu je uključen početni kredit, koji se troši u zavisnosti od materijala koji šaljete. Svet je podeljen u četiri zone i od toga u kojoj zoni se nalazi zemlja formirane su i cene. Slanje tekstualnih poruka, deljenje lokacije ili kontakata je uvek (i zauvek će biti) besplatno. Slanje slika,video isečaka (tarifiraju se na 10 sekundi) troši kredit, kao i slanje glasovnih poruka.Srbija je u Zoni 3 zajedno sa Panamom, Južnoafričkom Republikom, Gibraltarom, Hitijem, Hondurasom, Gvatemalom i drugim dalekim zemljama, a u tabeli su date cene slanja:


Komšijske zemlje su u Zoni 1 i cene slanja su daleko povoljnije. Recimo, u Hrvatskoj, Mađarskoj ili Albaniji možete za pet evra (1.000 bodova) da pošaljete 50 fotografija ili 10 video snimaka u trajanju do 10 sekundi, dok u Srbiji možete poslati šest slika i jedan video.Kredit se dopunjava od pet do 50 evra, za koji dobijate 1.000 ili do 10.000 bodova za trošenje po pravilniku u tabeli. Isporuka kartice, nakon naručivanja, kreće od 26. februara i u zavisnosti od odabranog metoda isporuke stiže za tri do 30 dana.WhatSIM ne može da se koristi za surfovanje internetom, za druge aplikacije ili telefoniranje.

(mondo.rs)