Kerman

tdx

 Stigla je nova TDX stanica black edition - crna verzija. Uz male dodatke i novi softver stanica čini budućnost novih antenskih sustava hotela, bolnica, apartmanskih naselja, kabelske televizije i sl. Multipleksiranje nam je već od prije poznato u toj stanici, međutim sada je i dodano novo uređivanje PID-ova, pa bez obzira koliko je stari digitalni TV priključen gore ne ostaje bez slike ako se promjene ulazni parametri emitiranja (npr. frekvencija, VPID, APID, PMT, TXT PID i sl). 

Stanica TDX Black Edition je dizajnirana sa do 16 ulaznih modula i 6 četverostrukih izlaznih modula; te je izuzetno kompatna pa se može lako instalirati na zid ili u rack 19“. Njezina mogućnost povezivanja tri stanice u nizu daje nam mogućnost u izlazu visoka 72 digitalna programa, što predstavlja stotine programa. Multidekodiranje i opet kodiranje izlaznog signala prema korisnicima odlika je koja će privući kabelske operatere ili hotele koji žele naplaćivati određene pakete programa.

TEHNIČKI DETALJI TDX STANICE

Više...

 U našoj paleti kablova predstavljamo vam tri nova modela koaksijalnih kablova KOKA2200, KOKA2200T i KOKA2500T. Kabeli svojom konstrukcijom te sadržajem, daleko su iznad jeftinih RG6 kablova. Već duže vrijeme trudimo se na tržište staviti kablove koji su svojom cijenom i kvalitetom prihvatljivi. Uz dobro poznate modele KOKA2000, KOKA2005(N) i KOKA3000K novi modeli popunjavaju dio koji je bio još u nekim slučajevima nepokriven.

KOKA2200 - koaksijalni kabel promjera 6.8mm, sa opletom od 112 niti i Al plaštom, srednja žila je CCS (copper-clad steel) čelik prevučen bakrom

KOKA2200T - koaksijalni kabel promjera 7.02mm TRI-SHILED, sa dvostrukim Al plaštom i opletom od 112 niti, srednja žila je CCS (copper-clad steel) čelik prevučen bakrom

KOKA2500T - koaksijalni kabel promjera 7.02mm TRI-SHILED A klasa, sa dvostrukim Al plaštom i opletom od 112 niti, srednja žila je BC (bare copper) čisti bakar

android airmouse

 Google Android je prvi otvoreni operacijski sustav za mobilne uređaje (mobilni telefoni, tableti, netbook računala, Google TV) pokrenut od strane Google Inc. i vođen od strane Open Handset Alliance. Vrlo je raširen pa tako je i postao i čest u satelitskim i zemaljskim prijemnicima. U našoj ponudi izdvojio bih dva nova modela Android uređaja za zabavu:

Android box S905, 4K2K, H.265, IPTV, WiFi MXQPLUS


Android box S905 + combo DVB-T2/S2, 4K2K, H.265, WiFi KIPLUS

MXQPLUS baziran je na quad core procesoru S905 Quad-Core 64-bit Cortex-A53 Up to 2.0GHz nove generacija i vrlo je brz i stabilan u radu, dok model KIPLUS osim Android "zabave" sadrži i combo prijemnik pa preko njega možete pratiti satelitske HD programe i također sadrži tuner za prijem zemaljskih digitalnih programa. Ugrađeni tuner je tipa DVB-T2 H.265/HEVC te već sada je spreman za novu generaciju signala koja nam dolazi putem našim zemaljskih odašiljača.

Za brzo i jednostavno upravljanje tu je i Airmouse (miš po zraku) sa tipkovnicom koji odgovara za Android prijemnike i Smart televizore.
Novi Full HD LED televizor marke Strong sa trostrukim pretvaračem DVB-T/T2/C/S/S2 veličine ekrana 55'' (139 cm) će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Uživajte u oštroj slici u visokoj razlučivosti i jednostavnosti upotrebe. Elektronički programski vodič, USB snimanje, popis omiljenih kanala i uređivanje kanala omogućuju prilagođeni sustav zabave dostupan u različitim veličinama zaslona uz trostruko tražilo kanala. Ostatak posla obavlja ekskluzivni sustav obrade i optimizacije slike.

Više...

GHV 940 je nisko šumno distribucijsko pojačalo za upotrebu u srednjim i velikim CATV distribucijskim mrežama u višestambenim zgradama. Ima modularni dizajn sa povratnim pojasom za jednostavo postavljenje i instalaciju. Rotacijski prekidači i jumperi omogućuju jednostavno reguliranje gušenja u koracima od 1 dB, čime se osigurava neprekidni postojani signal.


Više...


Prijava

Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 66 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h