Kerman

android airmouse

 Google Android je prvi otvoreni operacijski sustav za mobilne uređaje (mobilni telefoni, tableti, netbook računala, Google TV) pokrenut od strane Google Inc. i vođen od strane Open Handset Alliance. Vrlo je raširen pa tako je i postao i čest u satelitskim i zemaljskim prijemnicima. U našoj ponudi izdvojio bih dva nova modela Android uređaja za zabavu:

Android box S905, 4K2K, H.265, IPTV, WiFi MXQPLUS


Android box S905 + combo DVB-T2/S2, 4K2K, H.265, WiFi KIPLUS

MXQPLUS baziran je na quad core procesoru S905 Quad-Core 64-bit Cortex-A53 Up to 2.0GHz nove generacija i vrlo je brz i stabilan u radu, dok model KIPLUS osim Android "zabave" sadrži i combo prijemnik pa preko njega možete pratiti satelitske HD programe i također sadrži tuner za prijem zemaljskih digitalnih programa. Ugrađeni tuner je tipa DVB-T2 H.265/HEVC te već sada je spreman za novu generaciju signala koja nam dolazi putem našim zemaljskih odašiljača.

Za brzo i jednostavno upravljanje tu je i Airmouse (miš po zraku) sa tipkovnicom koji odgovara za Android prijemnike i Smart televizore.
Novi Full HD LED televizor marke Strong sa trostrukim pretvaračem DVB-T/T2/C/S/S2 veličine ekrana 55'' (139 cm) će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Uživajte u oštroj slici u visokoj razlučivosti i jednostavnosti upotrebe. Elektronički programski vodič, USB snimanje, popis omiljenih kanala i uređivanje kanala omogućuju prilagođeni sustav zabave dostupan u različitim veličinama zaslona uz trostruko tražilo kanala. Ostatak posla obavlja ekskluzivni sustav obrade i optimizacije slike.

Više...

GHV 940 je nisko šumno distribucijsko pojačalo za upotrebu u srednjim i velikim CATV distribucijskim mrežama u višestambenim zgradama. Ima modularni dizajn sa povratnim pojasom za jednostavo postavljenje i instalaciju. Rotacijski prekidači i jumperi omogućuju jednostavno reguliranje gušenja u koracima od 1 dB, čime se osigurava neprekidni postojani signal.


Više...
alt

Serija X400 označava početak tehnologije LED TV. Uživajte u oštroj slici u visokoj razlučivosti i jednostavnosti upotrebe. Elektronički programski vodič, USB snimanje, popis omiljenih kanala i uređivanje kanala omogućuju prilagođeni sustav zabave dostupan u različitim veličinama zaslona uz trostruko tražilo kanala. Ostatak posla obavlja ekskluzivni sustav obrade i optimizacije slike. 


Više...

Univerzalni daljinski upravljači sa mogućnošću programiranja preko WEB sučelja do 4 uređaja. Sve što vam je potrebno za programiranje uređaja je internet i audio kabel. Ovisno o pakiranju dolazi sa ili bez audio kabela. Daljinski upravljač koji će vas doživotno služiti, neovisno o uređajima. Uvijek ga možete nanovo programirati.


Više...


Prijava

Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 89 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h