Kerman

alt

Serija X400 označava početak tehnologije LED TV. Uživajte u oštroj slici u visokoj razlučivosti i jednostavnosti upotrebe. Elektronički programski vodič, USB snimanje, popis omiljenih kanala i uređivanje kanala omogućuju prilagođeni sustav zabave dostupan u različitim veličinama zaslona uz trostruko tražilo kanala. Ostatak posla obavlja ekskluzivni sustav obrade i optimizacije slike. 


Više...

Univerzalni daljinski upravljači sa mogućnošću programiranja preko WEB sučelja do 4 uređaja. Sve što vam je potrebno za programiranje uređaja je internet i audio kabel. Ovisno o pakiranju dolazi sa ili bez audio kabela. Daljinski upravljač koji će vas doživotno služiti, neovisno o uređajima. Uvijek ga možete nanovo programirati.


Više...

S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima, poslovnim partnerima i poznanicima da je g. Zvonko Kerman  preminuo u srijedu 13.01.2016. u 58. godini života.

U ovim tužnim trenucima neka nas tješi i daje nam snage njegova stvaralačka volja i želja. 
Počivao u miru.


Ovim putem želimo svima zahvaliti na izraženoj sućuti, podršci i velikom ispraćaju.amiko combo mini

Kombinirani prijemnici u svakom pogledu uvijek su zanimljivi jer pružaju mogućnost jednostavnog korištenja za krajnjeg korisnika. Amiko je razvio uređaj koji možemo nazvati 4 u 1, to znači da prima satelitski DVB-S/S2 signal,  zemaljski DVB-T/T2 signal i kabelski DVB-C te osim toga i ima mogućnost prijema IPTV streama/programa preko interneta i CardS-a.

Full HD satelitski + zemaljski T2/C, HDMI (1080p) univ čitač kartica, 1 x USB 2.0, PVR & TimeShift, Ethernet, YouTubeMedia 

Player (MKV, AVI, MPEG, TS, MP3, JPEG), Eksterni IR senzor, mogućnost ugradnje na TV (sticker u pak.), LED Display

Malih je i kompaktnih dimenzija te ima sve spremno da se stavi iza televizora te postane nevidljiv sa strane korisnika. Time sakrijemo kablove iza samog televizora. Na sebi ima dva USB priključka na koji možemo spojiti vanjski USB HDD, USB memoriju ili pak vanjski USB WiFi adapter.

Više tehničkih detalja i slika potražite u našem katalogu na:

LINK Amiko mini combo


Više...

Digitalni zemaljski DVB-T2 HD prijemnik, za gledanje DVB-T i DVB-T2 slobodnih programa. Nova generacija prijemnika koji prati razvoj digitalne televizije, još bolja slika i zvuk u odličnoj kvaliteti. USB port za snimanje i reprodukciju mulitimedialnih sadržaja, sa USB sticka ili diska (5V, 800 mA). Prikaznik sa prikazom kanala ili prikaz vremena kad je prijemnik isključen. Rezervacija snimanja direktno preko EPG-a (elektronski programski vodič). 

Više...


Prijava

Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 29 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h