Kerman

Novi Full HD LED televizor marke Strong sa trostrukim pretvaračem DVB-T/T2/C/S/S2 veličine ekrana 55'' (139 cm) će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Uživajte u oštroj slici u visokoj razlučivosti i jednostavnosti upotrebe. Elektronički programski vodič, USB snimanje, popis omiljenih kanala i uređivanje kanala omogućuju prilagođeni sustav zabave dostupan u različitim veličinama zaslona uz trostruko tražilo kanala. Ostatak posla obavlja ekskluzivni sustav obrade i optimizacije slike.

Više...

GHV 940 je nisko šumno distribucijsko pojačalo za upotrebu u srednjim i velikim CATV distribucijskim mrežama u višestambenim zgradama. Ima modularni dizajn sa povratnim pojasom za jednostavo postavljenje i instalaciju. Rotacijski prekidači i jumperi omogućuju jednostavno reguliranje gušenja u koracima od 1 dB, čime se osigurava neprekidni postojani signal.


Više...
alt

Serija X400 označava početak tehnologije LED TV. Uživajte u oštroj slici u visokoj razlučivosti i jednostavnosti upotrebe. Elektronički programski vodič, USB snimanje, popis omiljenih kanala i uređivanje kanala omogućuju prilagođeni sustav zabave dostupan u različitim veličinama zaslona uz trostruko tražilo kanala. Ostatak posla obavlja ekskluzivni sustav obrade i optimizacije slike. 


Više...

Univerzalni daljinski upravljači sa mogućnošću programiranja preko WEB sučelja do 4 uređaja. Sve što vam je potrebno za programiranje uređaja je internet i audio kabel. Ovisno o pakiranju dolazi sa ili bez audio kabela. Daljinski upravljač koji će vas doživotno služiti, neovisno o uređajima. Uvijek ga možete nanovo programirati.


Više...

S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima, poslovnim partnerima i poznanicima da je g. Zvonko Kerman  preminuo u srijedu 13.01.2016. u 58. godini života.

U ovim tužnim trenucima neka nas tješi i daje nam snage njegova stvaralačka volja i želja. 
Počivao u miru.


Ovim putem želimo svima zahvaliti na izraženoj sućuti, podršci i velikom ispraćaju.

Prijava

Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 26 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h