Kerman

Visoko pojačanje na UHF-u
• međustupanjski atenuatori rezultat su niskog šuma u svim uvjetima
• svi UHF ulazi su opremljeni su sa vrlo strmim niskopropusnim filterom koji ne propušta LTE signal
• sva pojačala su u metalnom kučištu i sa F konektorima
• vodonepropusno kučište
• zaštićeno protiv atmosferskih pražnjenjaViše...

Novo u našoj ponudi su Android box hibridni uređaji, sa svim mogućnostima Smart TV-a i sa zemaljskim ili satelitskim tunerom, ovisno o modelu. Oba modela su identična izgledom i mogućnostima osim po prijemu zemaljskih ili satelitskih programa. Android uređaji u potpunosti pružaju doživljaj Smart TV-a, te ga u mnogočemu i nadmašuju. Uređaj dolazi sa četverojezgrenim 1,5 GHz procesorom i radi na Androidu 4,4 KitKat. Moguće je preuzeti i instalirati sve aplikacije kao i na svaki pametni telefon ili tablet, time vaš televizor postaje pravo multimedijalno središte, sa mogućnošću surfanja (Google Chrome), komunikacije (Skype, Facebook, Viber, email...), gledanje videa i glazbe (Youtube, IPTV...) te ostalim pogodnostima putem Interneta. Svaki model ima LAN priključak, ali i WiFi, pa čak nije ni potreban kabel za pristup internetu. Uz to ima i BlueTooth i 4 USB priključka za spajanje miša ili tipkovnice, snimanje i reprodukciju sadržaja sa interneta ili televizije, te univerzalni čitač kartica. Uz sve to uređaji podržavaju i IPTV, gledanje televizije preko interneta.


Više...

Nova kompaktna stanica PCU4000 omogućuje slobodu u planiranju projekta zajedničkih sustava:

  • kompaktni dizajn
  • trostruki tuneri
  • moguć miješani prijem
  • 4 CI utora za enkripciju
  • slobodan odabir ulaznih signala DVB-S/S2, DVB-T/T2, DVB-C
  • izlazne opcije: DVB-T, DVB-C - moguća promjena nadogradnjom firmwera
Više...

Za razdvajanje satelitskog signala samo po jednom kabelu koristi se Unicable sistem. Do sada se do svakog prijemnika morao vući zasebni kabel za neovisan prijem radijskih i televizijskih programa. Sa unicable LNB-om dovoljan je jedan satelitski kabel od satelitske antene do 4 prijemnika. Prijemnici moraju podržavati Unicable prebacivanje, ili SatCR. Prijemnici se spajaju u seriju, prolaznim utičnicama, ili preko razdjelnika. Tako se i već postojeća kabelska ili zemaljska mreža može iskoristiti za satelitski prijem. LNB ima i jedan univerzalni izlaz za koji vam nije potreban Unicable prijemnik, čime broj korisnika raste do 5.


Više...

Digitalni kabelski prijemnik novije generacije sa HD rezolucijom. Savršena slika i zvuk uz Smart TV pogodnosti kao što su Youtube, vrijeme i vijesti. Spajanje na internet preko Ethernet priključka sa stražnje strane ili preko WiFi-a. Od sada možete i snimati svoje omiljene serije i filmove putem ručnog programatora ili preko EPG-a, a to vam omogućuje PVR funkcija i dva USB utora. Istovremeno možete snimati i neovisno gledati ostale programe sa istog kanala.


Više...


Prijava

Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 40 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h