Kerman

S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima, poslovnim partnerima i poznanicima da je g. Zvonko Kerman  preminuo u srijedu 13.01.2016. u 58. godini života.

U ovim tužnim trenucima neka nas tješi i daje nam snage njegova stvaralačka volja i želja. 
Počivao u miru.


Ovim putem želimo svima zahvaliti na izraženoj sućuti, podršci i velikom ispraćaju.amiko combo mini

Kombinirani prijemnici u svakom pogledu uvijek su zanimljivi jer pružaju mogućnost jednostavnog korištenja za krajnjeg korisnika. Amiko je razvio uređaj koji možemo nazvati 4 u 1, to znači da prima satelitski DVB-S/S2 signal,  zemaljski DVB-T/T2 signal i kabelski DVB-C te osim toga i ima mogućnost prijema IPTV streama/programa preko interneta i CardS-a.

Full HD satelitski + zemaljski T2/C, HDMI (1080p) univ čitač kartica, 1 x USB 2.0, PVR & TimeShift, Ethernet, YouTubeMedia 

Player (MKV, AVI, MPEG, TS, MP3, JPEG), Eksterni IR senzor, mogućnost ugradnje na TV (sticker u pak.), LED Display

Malih je i kompaktnih dimenzija te ima sve spremno da se stavi iza televizora te postane nevidljiv sa strane korisnika. Time sakrijemo kablove iza samog televizora. Na sebi ima dva USB priključka na koji možemo spojiti vanjski USB HDD, USB memoriju ili pak vanjski USB WiFi adapter.

Više tehničkih detalja i slika potražite u našem katalogu na:

LINK Amiko mini combo


Više...

Digitalni zemaljski DVB-T2 HD prijemnik, za gledanje DVB-T i DVB-T2 slobodnih programa. Nova generacija prijemnika koji prati razvoj digitalne televizije, još bolja slika i zvuk u odličnoj kvaliteti. USB port za snimanje i reprodukciju mulitimedialnih sadržaja, sa USB sticka ili diska (5V, 800 mA). Prikaznik sa prikazom kanala ili prikaz vremena kad je prijemnik isključen. Rezervacija snimanja direktno preko EPG-a (elektronski programski vodič). 

Više...
Visoko pojačanje na UHF-u
• međustupanjski atenuatori rezultat su niskog šuma u svim uvjetima
• svi UHF ulazi su opremljeni su sa vrlo strmim niskopropusnim filterom koji ne propušta LTE signal
• sva pojačala su u metalnom kučištu i sa F konektorima
• vodonepropusno kučište
• zaštićeno protiv atmosferskih pražnjenjaViše...

Novo u našoj ponudi su Android box hibridni uređaji, sa svim mogućnostima Smart TV-a i sa zemaljskim ili satelitskim tunerom, ovisno o modelu. Oba modela su identična izgledom i mogućnostima osim po prijemu zemaljskih ili satelitskih programa. Android uređaji u potpunosti pružaju doživljaj Smart TV-a, te ga u mnogočemu i nadmašuju. Uređaj dolazi sa četverojezgrenim 1,5 GHz procesorom i radi na Androidu 4,4 KitKat. Moguće je preuzeti i instalirati sve aplikacije kao i na svaki pametni telefon ili tablet, time vaš televizor postaje pravo multimedijalno središte, sa mogućnošću surfanja (Google Chrome), komunikacije (Skype, Facebook, Viber, email...), gledanje videa i glazbe (Youtube, IPTV...) te ostalim pogodnostima putem Interneta. Svaki model ima LAN priključak, ali i WiFi, pa čak nije ni potreban kabel za pristup internetu. Uz to ima i BlueTooth i 4 USB priključka za spajanje miša ili tipkovnice, snimanje i reprodukciju sadržaja sa interneta ili televizije, te univerzalni čitač kartica. Uz sve to uređaji podržavaju i IPTV, gledanje televizije preko interneta.


Više...


Prijava

Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 59 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h