Kerman

Image

Sa satelitskog neba moguće je primati i novi odličan arapski kanal MBC action. Emitira se sa satelita BADR 26° istočno i sa Nilesat 7° zapadno. To je slobodan kanal koji pored paketa kanala MBC, MBC2, MBC3 i MBC4, također emitira vrlo interesantan programski sadržaj.

Više...
Image

Satelit EutelsatW2 koji se nalazi na „idealnoj“ poziciji odnosno izmedju Astra i Hotbird satelita pridodati će još nekoliko zanimljivih ex yu kanala. Ove informacije nisu službeno potvrđene no najvjerojatnije bi slovenski STN (Satellite Telecommunication Network) iz ljubljanskog BTC-a počeo emitirati nekoliko novih radio kanala.

 

Više...
Image

Indija je nedavno odbacila Sonyev satelitski kanal AXN na dva mjeseca zbog prikazivanja „nepristojnog sadržaja“, izjavila je indijska vlada zadužena za informiranje i emitiranje. Ovo je prvi puta da je Indija zabranila prikazivanje jednog općepoznatog kanala. „Odlučeno je da će se zabraniti emitiranje i svako reemitiranje ovog kanala do 15. ožujka bez ikakve mogućnosti promjene ove odluke.“, izjavio je informacijski ministar P.R. Dasmunsi nakon razgovora sa novinarima u New Delhiu.

 

Više...
Image

Početkom veljače 2007. španjolski provider satelitskih kanala Digital+ ponudio je novih šest premium kanala koji svojim programskim sadržajem pokrivaju filmove i najpopularnija sportska događanja.

To su redom slijedeći kanali:
  • Canal+ Acción (Action)
  • Canal+ Comedia (Comedy)
  • Canal+ DCine
  • Canal+ Fútbol
  • Canal+ Comedia +30
  • TCM Classico

Navedeni filmski kanali emitirati će 24h dnevni program sa najboljim filmovima. Opremljeni sa novim stilom i osobnošću, nova tri filmska kanala od veljače će emitirati filmove za koje su zakupljena prava za prethodne filmske kanale pod nazivom Canal+Cine i Cinemania.

Više...
Image

Poštovani posjetitelji,
zahvaljujući Vašim mnogobrojnim posjetama bili smo primorani preseliti se na novi server i ujedno ponuditi nove i brže web sadržaje.

Nadamo se da ćete se ubrzo priviknuti na novi izgled stranica i raznih servisa koje nudimo preko weba, od raznih satelitskih novosti, foruma, mailing listi do kataloga i slično. Pokušali smo zadržati sve dobre karakteristike starih web sadržaja, te naglasak na poboljšanje prijašnjih nedostataka.

Više...

Više članaka...

  1. O nama


Prijava

Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 57 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h