Kerman

Nova kompaktna stanica PCU4000 omogućuje slobodu u planiranju projekta zajedničkih sustava:

  • kompaktni dizajn
  • trostruki tuneri
  • moguć miješani prijem
  • 4 CI utora za enkripciju
  • slobodan odabir ulaznih signala DVB-S/S2, DVB-T/T2, DVB-C
  • izlazne opcije: DVB-T, DVB-C - moguća promjena nadogradnjom firmwera
Više...

Za razdvajanje satelitskog signala samo po jednom kabelu koristi se Unicable sistem. Do sada se do svakog prijemnika morao vući zasebni kabel za neovisan prijem radijskih i televizijskih programa. Sa unicable LNB-om dovoljan je jedan satelitski kabel od satelitske antene do 4 prijemnika. Prijemnici moraju podržavati Unicable prebacivanje, ili SatCR. Prijemnici se spajaju u seriju, prolaznim utičnicama, ili preko razdjelnika. Tako se i već postojeća kabelska ili zemaljska mreža može iskoristiti za satelitski prijem. LNB ima i jedan univerzalni izlaz za koji vam nije potreban Unicable prijemnik, čime broj korisnika raste do 5.


Više...

Digitalni kabelski prijemnik novije generacije sa HD rezolucijom. Savršena slika i zvuk uz Smart TV pogodnosti kao što su Youtube, vrijeme i vijesti. Spajanje na internet preko Ethernet priključka sa stražnje strane ili preko WiFi-a. Od sada možete i snimati svoje omiljene serije i filmove putem ručnog programatora ili preko EPG-a, a to vam omogućuje PVR funkcija i dva USB utora. Istovremeno možete snimati i neovisno gledati ostale programe sa istog kanala.


Više...
alt

Mjerni instrument za mjerenje DVB-T/T2, DVB-S/S2 i DVB-C signala. Kompaktan i vrlo praktičan omogućuje jednostavno usmjeravanje antene i traženje signala. Zvučnom i svjetlosnom signalizacijom olakšava pronalaženje najjačeg signala. Veliki LED ekran od 7 '' prikazuje sve mjerne parametre i prikaz slike sa kanala. Za prikaz se može koristiti i neki vanjski ekran pošto uređaj ima i AV izlaz. Mjerni instrument dolazi u čvrstoj aktovci koja štiti vaš uređaj i omogućuje jednostavan transport.

Više...

Što je to LTE signal i zašto bismo morali koristiti filter za njega ? LTE (Long Term Evolution) prema ITU (International Telecommunication Union) klasifikaciji spada u 4. generaciju mobilnih tehnologija. Postojeće europske LTE mreže uglavnom rade na 1800 i 2600 MHz spektru, ali ukidanjem analogne televizije uvest će se i spektar od 800 MHz koji će zbog svoje prirode omogućiti bolju pokrivenost. Uređaji namijenjeni europskom tržištu vjerojatno će podržavati sve tri frekvencije tako da nema straha od izostanka kompatibilnosti.

Kako su kod nas T-com i VIP startali prve odašiljače za 4G internet, tako su i nastali problemi na pojedinim antenskim sustavima, posebice onima koji koriste samo širokopojasna pojačala i koji su u blizini takvih repetitora. Pojačala rade do područja 860MHz i samim time pojačavaju i signale koji dolaze od 4G LTE mreže, filter nam služi da se riješimo tih problema.  


Više...


Prijava

Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 52 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h