Kerman

Tooway™ je visokokvalitetni, satelitski širokopojasni Internet pristup za korisnike širom Europe. Predstavlja novu generaciju širokopojasnog (broadband) Internet servisa koji je brži i fleksibilniji. Ovisno o paketu omogućuje širokopojasni internet već od 60,00 kn mjesečno.

Tooway™ je proizvod namijenjen manje zahtjevnim i kućnim korisnicima, ali ipak je u potpunosti nezavisan od zemaljske infrastrukture i pruža satelitski internet. Korisnikov antenski sustav prima i odašilje podatke preko satelita prema Eutelsatovom centru u Torinu gdje korisnikova veza "izlazi" na internet. 

Koristi satelitsku tehnologiju, a ne telefonsku liniju. To znači da nije bitno ako živite u ruralnom mjestu ili ste samo nesretni što je vaša veza loša. Tooway™ vam pruža brz, pouzdan i pristupačan širokopojasni internet u vaš dom.

Odaberite paket i cijenu koja vam odgovara i uskoro možete uživati ​​u download brzinama i do 20 Mbp
s.

Više...
COF4CIS

Serija stanica Polytron može se pohvaliti novom generacijom stanica COF 4CI-S. COD 4CI-S je nova stanica koja pretvara 4 satelitska DVB-S/S2 tranpondera u 4+2 DVB-T kanala (MUX). Svaki satelitski ulaz opremljen je sa CI sučeljem pa se u njega lako može staviti CI cam + kartica i pustiti u sustav dekodirani program u digitalnom formatu. Velika prednost ove "male" stanice je također njezin izlaz 4+2. To znači da kod možemo vrlo jednostavno proširiti kapacitet na još dva izlazna kanala i time dobiti veći broj izlaznih programa. To je posebno izraženo kada želimo u sustav pustiti više HD programa, tada nam 4 kanala nisu dovoljna.

Do 31.05.2014. nudimo vam ovu stanicu po promotivnoj akcijskoj cijeni. Također uz navedenu stanicu možemo vam ponuditi i druge modele zavisno o ulaznom i izlaznom signalu (DVB-C, DVB-T, DVB-S/S2, .... ).


Više...

TRM 3x2 ima dva satelitska ulaza DVB-S/S2. Omogućuje transmodulaciju slobodnih (FTA) programa ili kodiranih preko CI modula (samo model TRM3X2CI) i kartice sa 2 transpondera na 2 susjedna DVB-T izlazna kanala (dokanalni rad). Moguća reprodukcija video datoteka sa USB diska ili preko LAN mreže.

Više...

Digitalni zemaljski MPEG2 prijemnik STRONG. Vrlo malih dimenzija sa malom potrošnjom energije, samo 2,60 W kada je spojen na pasivnu antenu. Lagana instalacija i programiranje prijemnika, odlična kvaliteta slike i zvuka, te USB port za reprodukciju multimedijskog sadržaja sa USB stika ili sa vanjskog USB diska.


Više...

Prijem zamaljskog digitalnog signala je moguć i u slučajevima kada nije moguće instalirati vanjsku antenu. Nova aktivna DVB-T/T2 antena SRT ANT30 pruža najbolje performanse sa unaprijeđenom tehnologijom u ekološkom kučištu. Ugrađeni LTE filter omogućava bolji prijem, maksimalno pojačanje od 20 dB za optimalnu jačinu i kvalitetu signala. Antena je kompatibilna sa svim DVB-T/T2 prijemnicima sa aktivnim izlazom 5V. Pruža najbolju kvalitetu slike i zvuka. Pogodna je za vertikalnu i horizontalnu montažu.


Više...


Prijava

Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 43 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h