Kerman

nova lokacija

Dragi naši kupci i partneri ovim putem vas obavještavamo da smo sa sutrašnjim datumom 28.08.2014. na novoj lokaciji Mošćenička 15, Zagreb. Kao što znate poslovnica je do sada radila na adresi Mitrovačka 2, Zagreb. Telefonski brojevi i svi ostali kontakti ostaju isti. Nova lokacija od stare lokacije udaljena je samo 1.5km.

Telefon +385 1 3634 738

Fax +385 40 823 005

Mob. +385 91 3634 738

Mob. +385 98 508 400

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Stara lokacija - nova lokacija LINK


LED rasvjeta postaje sve dominantnija u primjeni u svakodnevnom životu. Prije smo često koristili štedne žarulje koje se polako zamjenjuju sa LED žaruljama jer su trajnije i još više štede el. energiju.

LED žarulje pružaju predivno, toplo bijelo svjetlo, izuzetno dug vijek trajanja i znatnu uštedu energije. Zahvaljujući čistom i elegantnom dizajnu ova je žarulja savršena zamjena tradicionalnim žaruljama.

U ponudi imamo tri modela LED žarulja:

LED žarulja 5W, 400lm, E27, A+, toplo bijela - daje svjetlo kao klasična žarulja od 40W

LED žarulja 10.5W, 810lm, E27, A+, toplo bijeladaje svjetlo kao klasična žarulja od 60w 

LED žarulja 12W, 1055lm, E27, A+, toplo bijeladaje svjetlo kao klasična žarulja od 75W

Prima VI je savršen izbor za gledanje zemaljske TV u HD-u. Zadovojiti će zahtjevne korisnike sa odličnom HD slikom i Dolby ® Digital Plus zvukom. Nova tehnologija izrade pretvarača osigurava sjajan prijem. Mnoštvo mogućnosti i jednostavnost korištenja čine ga izuzetno poželjnim. Snimanje TV emisija na USB uređaj ili reprodukcija videa, fotografije, glazbe. Kompatibilan je sa mnogim media formatima.Više...

Tooway™ je visokokvalitetni, satelitski širokopojasni Internet pristup za korisnike širom Europe. Predstavlja novu generaciju širokopojasnog (broadband) Internet servisa koji je brži i fleksibilniji. Ovisno o paketu omogućuje širokopojasni internet već od 60,00 kn mjesečno.

Tooway™ je proizvod namijenjen manje zahtjevnim i kućnim korisnicima, ali ipak je u potpunosti nezavisan od zemaljske infrastrukture i pruža satelitski internet. Korisnikov antenski sustav prima i odašilje podatke preko satelita prema Eutelsatovom centru u Torinu gdje korisnikova veza "izlazi" na internet. 

Koristi satelitsku tehnologiju, a ne telefonsku liniju. To znači da nije bitno ako živite u ruralnom mjestu ili ste samo nesretni što je vaša veza loša. Tooway™ vam pruža brz, pouzdan i pristupačan širokopojasni internet u vaš dom.

Odaberite paket i cijenu koja vam odgovara i uskoro možete uživati ​​u download brzinama i do 20 Mbp
s.

Više...
COF4CIS

Serija stanica Polytron može se pohvaliti novom generacijom stanica COF 4CI-S. COD 4CI-S je nova stanica koja pretvara 4 satelitska DVB-S/S2 tranpondera u 4+2 DVB-T kanala (MUX). Svaki satelitski ulaz opremljen je sa CI sučeljem pa se u njega lako može staviti CI cam + kartica i pustiti u sustav dekodirani program u digitalnom formatu. Velika prednost ove "male" stanice je također njezin izlaz 4+2. To znači da kod možemo vrlo jednostavno proširiti kapacitet na još dva izlazna kanala i time dobiti veći broj izlaznih programa. To je posebno izraženo kada želimo u sustav pustiti više HD programa, tada nam 4 kanala nisu dovoljna.

Do 31.05.2014. nudimo vam ovu stanicu po promotivnoj akcijskoj cijeni. Također uz navedenu stanicu možemo vam ponuditi i druge modele zavisno o ulaznom i izlaznom signalu (DVB-C, DVB-T, DVB-S/S2, .... ).


Više...


Prijava

Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 87 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h