Kerman

TRM 3x2 ima dva satelitska ulaza DVB-S/S2. Omogućuje transmodulaciju slobodnih (FTA) programa ili kodiranih preko CI modula (samo model TRM3X2CI) i kartice sa 2 transpondera na 2 susjedna DVB-T izlazna kanala (dokanalni rad). Moguća reprodukcija video datoteka sa USB diska ili preko LAN mreže.

Više...

Digitalni zemaljski MPEG2 prijemnik STRONG. Vrlo malih dimenzija sa malom potrošnjom energije, samo 2,60 W kada je spojen na pasivnu antenu. Lagana instalacija i programiranje prijemnika, odlična kvaliteta slike i zvuka, te USB port za reprodukciju multimedijskog sadržaja sa USB stika ili sa vanjskog USB diska.


Više...

Prijem zamaljskog digitalnog signala je moguć i u slučajevima kada nije moguće instalirati vanjsku antenu. Nova aktivna DVB-T/T2 antena SRT ANT30 pruža najbolje performanse sa unaprijeđenom tehnologijom u ekološkom kučištu. Ugrađeni LTE filter omogućava bolji prijem, maksimalno pojačanje od 20 dB za optimalnu jačinu i kvalitetu signala. Antena je kompatibilna sa svim DVB-T/T2 prijemnicima sa aktivnim izlazom 5V. Pruža najbolju kvalitetu slike i zvuka. Pogodna je za vertikalnu i horizontalnu montažu.


Više...

Megasat HD510se je idealan za situacije kada nemate dovoljno mjesta. Zbog svojih vrlo malih dimenzija moguće ga je montirati sa stražnje strane televizora, u pakiranju se nalazi i nosač za montažu te IR senzor za daljinski. Osim na televizor može se montirati i na zid ili na policu. Sa integriranim DVB-S2 pretvaračem prima slobodne HD programe u Full HD rezoluciji do 1080p, te pruža jedinstven doživljaj oštre i detaljne slike.

Više...
pojacalo

Programibilno kanalno pojačalo WWK-951 je novi proizvod firme Telkom Telmor koja je renomirani proizvođač satelitske i zemaljske opreme. Programibilno pojačalo WWK-951 je dizajnirano za analogni i digitalni prijem TV signala u manjim, srednjim i većim zajedničkim antenskim sustavima. Pojačalo ima 2 UHF nezavisna ulaza sa ukupno filtra gdje se na svakom može proširiti širina kanala u opsegu od 1 ... 6 (8 ... 48MHz).

Više...


Prijava

Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 73 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h