Kerman

Digitalni zemaljski MPEG2 prijemnik STRONG. Vrlo malih dimenzija sa malom potrošnjom energije, samo 2,60 W kada je spojen na pasivnu antenu. Lagana instalacija i programiranje prijemnika, odlična kvaliteta slike i zvuka, te USB port za reprodukciju multimedijskog sadržaja sa USB stika ili sa vanjskog USB diska.


Više...

Prijem zamaljskog digitalnog signala je moguć i u slučajevima kada nije moguće instalirati vanjsku antenu. Nova aktivna DVB-T/T2 antena SRT ANT30 pruža najbolje performanse sa unaprijeđenom tehnologijom u ekološkom kučištu. Ugrađeni LTE filter omogućava bolji prijem, maksimalno pojačanje od 20 dB za optimalnu jačinu i kvalitetu signala. Antena je kompatibilna sa svim DVB-T/T2 prijemnicima sa aktivnim izlazom 5V. Pruža najbolju kvalitetu slike i zvuka. Pogodna je za vertikalnu i horizontalnu montažu.


Više...

Megasat HD510se je idealan za situacije kada nemate dovoljno mjesta. Zbog svojih vrlo malih dimenzija moguće ga je montirati sa stražnje strane televizora, u pakiranju se nalazi i nosač za montažu te IR senzor za daljinski. Osim na televizor može se montirati i na zid ili na policu. Sa integriranim DVB-S2 pretvaračem prima slobodne HD programe u Full HD rezoluciji do 1080p, te pruža jedinstven doživljaj oštre i detaljne slike.

Više...
pojacalo

Programibilno kanalno pojačalo WWK-951 je novi proizvod firme Telkom Telmor koja je renomirani proizvođač satelitske i zemaljske opreme. Programibilno pojačalo WWK-951 je dizajnirano za analogni i digitalni prijem TV signala u manjim, srednjim i većim zajedničkim antenskim sustavima. Pojačalo ima 2 UHF nezavisna ulaza sa ukupno filtra gdje se na svakom može proširiti širina kanala u opsegu od 1 ... 6 (8 ... 48MHz).

Više...
alt

Megasat multifeed LNBi, niskog šuma (0.1dB), i iznimno kompaktnog i tankog dizajna odličan su izbor za slaganje multifeed sustava sa razmakom od 3 stupnjava. Promjer držača je samo 23mm (dolazi sa pretvaračem za standardne držače 40mm) dok je promjer glave" 30mm, čime dobija optimalan prijem signala.

Odličan su izbor za slaganje svih multifeed sustava, pogotovo gdje se slažu sateliti razmaka od samo nekoliko stupnjeva. LNB je male mase što znači da će minimalno opterećivati nosač (bitno prilikom sustava sa više LNBa), što znači da će nosač biti uvjek u fokusu. Šumni broj 0,1dB označava iznimno kvalitetan prijem. Zbog svoje kvalitete prijema, odličan su izbor i za singe feed sustave. Iznimno kvalitetan materijal i način izrade omogućava otpornost na ekstremne vremenske uvjete. Osim izvedbe sa jednim izlazom tu je i izvedba sa dva izlaza, četiri izlaza i sa četiri izlaza LH, LV, HH, HV za multipreklopnike.


Više...


Prijava

Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 59 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h