Kerman

Često nam se u projektiranju događa da ne možemo odraditi velike instalacije sa SAT MF signalom. Radi čega ? Glavni razlog su visoke frekvencije satelitskog signala koji treba prenositi po koaksijalnom mreži. Razvoj ove tehnike otišao je u smjeru optičkih pretvarača i LNB-ova koji nam ovu prepreku zaobilaze. Više nam nije problem voditi satelitski signal i na udaljenosti od par kilometara. S prijemne strane imamo optički LNB kao izvor signala dok s druge strane na dolaze optički pretvarači u više opcija izvedbe zavisno o tome za što nam treba.

Optički LNB "slaže" frekvencijske pojaseve (LH, LV, HH, HV) u niz od 950MHz-5.45GHz. Tako širok frekvencijski pojas dovoljan je da se presene cjelokupni signal sa satelita samo po jednoj polarizaciji, po jednoj optičkoj niti na velike udaljenosti. Više o optičkom LNB-u možete pročitati u pdf-u OPMLNB.

Više...
http://www.kerman.hr/components/com_virtuemart/shop_image/product/tdx023.jpg

Na području republike Hrvatske možemo primati DVB-T2 signal koji poslužuje prvi kodirani servis plaćene televizije preko zemaljskog signala ili pak na području Slavonije signal iz Srbije u DVB-T2 formatu. S time predstavljamo i ulazni modul za TDX stanice. Modul TDX023 je ulazni modul za prijem i DVB-T i DVB-T2 signala. Modul prima cijeli MUX i šalje sve servise sa tog MUX-a u TDX bazen. Sadrži pretvarač sa regulatorom pojačanja i kanalnim filterom.


Više...

Vrhunsko HD povezivanje i prijenos signala na duge linije za profesionalne instalatere. THTX 1V i HRX 1V omogućavaju prijenos nekompresiranog HDMI signala i IP podata preko jednog CAT5e/6 kabela(LAN). Ovo riješenje ima dodane značajke RS-232,  funkcionalnost 2-smjerne IR kontrole i dvosmjerni internet preko jednog te istog CAT5e/6 kabela. Ovi kombinirani HDMI i kontrolni signali mogu se prenositi do dužine od 100 metara preko Cat6 kabela.


Više...

Digitalni zemaljski HD prijemnik SRT 8106. Uživajte u digitalnom zvuku u Dolby Digital+. Snimajte i reproducirajte omiljene emisije na vanjski USB uređaj ili gledajte slike i slušajte muziku. Opremljen je sa UHF modulatorom, zadani kanal je 38. Brza instalacija, jednostavna upotreba, EPG sa detaljima o trenutnom ili sljedećem događaju, te još mnogo toga, čine ovaj HD prijemnik odličnim izborom.


Više...

Prijem 3G mobilnih mreža često zna biti problem zbog preslabog signala. Kako o kvaliteti i prijemu signala zavisi brzina interneta, u našoj ponudi antena uvrstili smo i GSM antenu model P54GSMUMTS. Navedena antena u kompletu ima i kabel impendancije 50 ohma, dužine 10m na čijem je kraju montiran FME konektor. Navedeni konektor najčešće ne odgovara za spajanje na 3G routere (npr. VIP homebox). Rješenje problema je primjena adaptera FME na SMA.

U ponudi imamo dva modela FME na SMA adaptera/prijelaza:

FMEMSMAM

FMEMSMAZ
Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 43 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h