Kerman

alt

Megasat multifeed LNBi, niskog šuma (0.1dB), i iznimno kompaktnog i tankog dizajna odličan su izbor za slaganje multifeed sustava sa razmakom od 3 stupnjava. Promjer držača je samo 23mm (dolazi sa pretvaračem za standardne držače 40mm) dok je promjer glave" 30mm, čime dobija optimalan prijem signala.

Odličan su izbor za slaganje svih multifeed sustava, pogotovo gdje se slažu sateliti razmaka od samo nekoliko stupnjeva. LNB je male mase što znači da će minimalno opterećivati nosač (bitno prilikom sustava sa više LNBa), što znači da će nosač biti uvjek u fokusu. Šumni broj 0,1dB označava iznimno kvalitetan prijem. Zbog svoje kvalitete prijema, odličan su izbor i za singe feed sustave. Iznimno kvalitetan materijal i način izrade omogućava otpornost na ekstremne vremenske uvjete. Osim izvedbe sa jednim izlazom tu je i izvedba sa dva izlaza, četiri izlaza i sa četiri izlaza LH, LV, HH, HV za multipreklopnike.


Više...

TSS400 SAT>IP pretvarač prima satelitski signal, pretvara ga i distribuira prema četiri različita korisnika/uređaja u IP mreži. Različiti programi (DVB-S/S2) se šalju istovremeno do četiri spojena korisnika u mreži. Satelitski signal do uređaja se dovodi sa QUAD ili QUATTRO LNB-om. Optički LNB-ovi sa pretvaračem i jednostruki LNB-ovi su također podržani. Uređaj se jednostavno programira i konfigurira preko web sučelja.


Više...

U ponudu smo uvrstili nove univerzalne antene od poznatog proizvođača antena Iskra. Vrlo su specifične po svojem prijemnom spektru signala koji mogu primati. Upotrebljava se za prijem svih mobilnih frekvencija za komunikaciju i to:

LTE 800 na 790 ~ 862 MHz

GSM 900 na 880 ~ 960 MHz

DCS-LTE na 1800 1710 ~ 1880 MHz

UMTS (3G) na 1920 ~ 2170 MHz

WI-FI (WLAN) na 2401 ~ 2495 MHz

LTE 2,6 GHz na 2500 ~ 2690 MHz

Više...

Digitalni satelitski i zemaljski MPEG4 prijemnik sa CI utorom i PVR funkcijom. Po tvorničkim postavkama predprogramirano je 10 satelita, uz Astru, Eutelsat i Hot Bird, pa je kod početne instalacije potrebno programirati samo zemaljske programe. USB utor podržava vanjske HDD, te se snimanje može jednostavno podesiti preko EPG-a. HDMI izlaz osigurava odličnu sliku i optimalan zvuk za vaš HD televizor.


Više...

Često nam se u projektiranju događa da ne možemo odraditi velike instalacije sa SAT MF signalom. Radi čega ? Glavni razlog su visoke frekvencije satelitskog signala koji treba prenositi po koaksijalnom mreži. Razvoj ove tehnike otišao je u smjeru optičkih pretvarača i LNB-ova koji nam ovu prepreku zaobilaze. Više nam nije problem voditi satelitski signal i na udaljenosti od par kilometara. S prijemne strane imamo optički LNB kao izvor signala dok s druge strane na dolaze optički pretvarači u više opcija izvedbe zavisno o tome za što nam treba.

Optički LNB "slaže" frekvencijske pojaseve (LH, LV, HH, HV) u niz od 950MHz-5.45GHz. Tako širok frekvencijski pojas dovoljan je da se presene cjelokupni signal sa satelita samo po jednoj polarizaciji, po jednoj optičkoj niti na velike udaljenosti. Više o optičkom LNB-u možete pročitati u pdf-u OPMLNB.

Više...


Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 13 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h