Kerman

Digitalni satelitski i zemaljski MPEG4 prijemnik sa CI utorom i PVR funkcijom. Po tvorničkim postavkama predprogramirano je 10 satelita, uz Astru, Eutelsat i Hot Bird, pa je kod početne instalacije potrebno programirati samo zemaljske programe. USB utor podržava vanjske HDD, te se snimanje može jednostavno podesiti preko EPG-a. HDMI izlaz osigurava odličnu sliku i optimalan zvuk za vaš HD televizor.


Više...

Često nam se u projektiranju događa da ne možemo odraditi velike instalacije sa SAT MF signalom. Radi čega ? Glavni razlog su visoke frekvencije satelitskog signala koji treba prenositi po koaksijalnom mreži. Razvoj ove tehnike otišao je u smjeru optičkih pretvarača i LNB-ova koji nam ovu prepreku zaobilaze. Više nam nije problem voditi satelitski signal i na udaljenosti od par kilometara. S prijemne strane imamo optički LNB kao izvor signala dok s druge strane na dolaze optički pretvarači u više opcija izvedbe zavisno o tome za što nam treba.

Optički LNB "slaže" frekvencijske pojaseve (LH, LV, HH, HV) u niz od 950MHz-5.45GHz. Tako širok frekvencijski pojas dovoljan je da se presene cjelokupni signal sa satelita samo po jednoj polarizaciji, po jednoj optičkoj niti na velike udaljenosti. Više o optičkom LNB-u možete pročitati u pdf-u OPMLNB.

Više...
http://www.kerman.hr/components/com_virtuemart/shop_image/product/tdx023.jpg

Na području republike Hrvatske možemo primati DVB-T2 signal koji poslužuje prvi kodirani servis plaćene televizije preko zemaljskog signala ili pak na području Slavonije signal iz Srbije u DVB-T2 formatu. S time predstavljamo i ulazni modul za TDX stanice. Modul TDX023 je ulazni modul za prijem i DVB-T i DVB-T2 signala. Modul prima cijeli MUX i šalje sve servise sa tog MUX-a u TDX bazen. Sadrži pretvarač sa regulatorom pojačanja i kanalnim filterom.


Više...

Vrhunsko HD povezivanje i prijenos signala na duge linije za profesionalne instalatere. THTX 1V i HRX 1V omogućavaju prijenos nekompresiranog HDMI signala i IP podata preko jednog CAT5e/6 kabela(LAN). Ovo riješenje ima dodane značajke RS-232,  funkcionalnost 2-smjerne IR kontrole i dvosmjerni internet preko jednog te istog CAT5e/6 kabela. Ovi kombinirani HDMI i kontrolni signali mogu se prenositi do dužine od 100 metara preko Cat6 kabela.


Više...

Digitalni zemaljski HD prijemnik SRT 8106. Uživajte u digitalnom zvuku u Dolby Digital+. Snimajte i reproducirajte omiljene emisije na vanjski USB uređaj ili gledajte slike i slušajte muziku. Opremljen je sa UHF modulatorom, zadani kanal je 38. Brza instalacija, jednostavna upotreba, EPG sa detaljima o trenutnom ili sljedećem događaju, te još mnogo toga, čine ovaj HD prijemnik odličnim izborom.


Više...


Prijava

Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 54 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h