Kerman

tdh

Stanica TDH 800 dobila novi softver i postala ozbiljan član Triax obitelji stanica sa starijim bratom TDX

Vlasnici hotela sada dobivaju i sa TDH 800 stanicom dodatne mogućnosti koje su prije bile dostupne samo u TDX verziji. TDH 800 headend omogućuje hotelima jednostavni TV menagment gdje podešavanje i programiranje TV u sobama spada u prošlost. To se sada može napraviti iz glavne stanice štedeći novac i vrijeme.

Glavna stanica također omogućuje stream HD kvalitete hotelskog info kanala sa jednostavnim upravljanjem iz centralne lokacije. Ako hotel odluči povećati broj kodiranih programa, sustav može biti lako nadograđen sa jeftinim CI modulima.

Hoteli sa starijim SD televizorima također mogu primati HD signal zahvaljujući fukcijiji suštanja HD na SD nivo. To stvara svestrano i učinkovito rješenje za hotel, kao TV uređaji se mogu nadograditi po potrebi.

Također nudimo podršku Service Level Agreements (SLA) kao i za veliku TDX stanicu sa potpunim pristupom na servisne alate, backup opcije i još više toga. 

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko želite dobiti više informacija o TDH ili TDX stanici.

Nove karakteristike TDH stanice

 • Dostupni novi ekonomični CI moduli
 • HDMI ulazna jedinica
 • PAL-HD modul izlazni 
 • PID management (zadržite prema televizorima uvijek iste postavke bez obzira na promjene u prijemu signala)
 • Mogućnost ugovaranja servisne službe - podrška za nadogradnje, servis i održavanje
Zatražite novi sw na projekt(at)kerman.hr 


U sjećanje na Zvonka Kermana !


Život je rijeka što brzo teče
i nikad ne znaš što sutra nosi.
Kad jednom priđeš oceanu smrti,
uzvodno ne možeš, bez obzira tko si.

(Vladimir Pavić)


Prošla je tužna godina od kada smo se rastali, ono što ostaje u srcu ostaje zauvijek.

iptv kiipro

Android uređaji postali su prava poslastica za sve koji žele više od televizije. Za kraj godine pripremili smo vam sljedeće modele:

KM5 - Android box Quad S905X, 4K2K, H.265, IPTV, WiFi, 1/8GB

KM8 - Android box Pentacore S905X, 4K2K, H.265, IPTV, WiFi, 2/16GB

KIPLUS - Android box S905 + combo DVB-T2/S2, 4K2K, H.265, WiFi

KIIPRO - Android box S905 + combo DVB-T2/S2, 4K2K, H.265, WiFi, 2/16GB

Sve gore navedene uređaje pogoni AMLogic Quad-Core 64-bit Cortex-A53 2.0GHz procesor i sa 1/8GB ili 2/16GB ROM/RAM memorije rade vrlo brzo, znatno brže nego SMART televizori. Uređaji imaju instaliran KODI ver16 ili ver17 i niz aplikacija odmah spremnih za rad.

RCUVSRC20 - Airmouse daljinski + keyboard za Android OS, Windows, Smart TV

Tu je i zabavni airmouse (zračni miš :-) ) za lakše i jednostavnije upravljanje. 


Svim našim poslovnim partnerima, prijateljima, poznanicima, kupcima, posjetiteljima naših web stranica želimo radostan i blagoslovljen Božić, te sretnu i uspješnu novu 2017. godinu.

 


Novo distribucijsko pojačalo odlikuje se sa niskim šumnim brojem, malom potrošnjom i pojačanjem od 18dB. Idealno je rješenje za proširenje kućnog antenskog razvoda signala na više televizora. U sebi sadrži dva izlaza i jedan ulaz, te regulaciju pojačanja. 

Tehnički podaci:

 • Frekvencija   47 - 862 MHz
 • Pojačanje 18 dB
 • Regulacija pojačanja     0 - 18 dB
 • Šumni broj maks. 4.5 dB
 • Max. izlazni nivo signala 105 dBµV
 • Impendancija priključaka ulaz/75ohma/F ženski, izlaz/75ohma/F ženski
 • Napajanje:  220Vac/50Hz
 • Potrošnja: 4W
 • više o pojačalu
tdx

 Stigla je nova TDX stanica black edition - crna verzija. Uz male dodatke i novi softver stanica čini budućnost novih antenskih sustava hotela, bolnica, apartmanskih naselja, kabelske televizije i sl. Multipleksiranje nam je već od prije poznato u toj stanici, međutim sada je i dodano novo uređivanje PID-ova, pa bez obzira koliko je stari digitalni TV priključen gore ne ostaje bez slike ako se promjene ulazni parametri emitiranja (npr. frekvencija, VPID, APID, PMT, TXT PID i sl). 

Stanica TDX Black Edition je dizajnirana sa do 16 ulaznih modula i 6 četverostrukih izlaznih modula; te je izuzetno kompatna pa se može lako instalirati na zid ili u rack 19“. Njezina mogućnost povezivanja tri stanice u nizu daje nam mogućnost u izlazu visoka 72 digitalna programa, što predstavlja stotine programa. Multidekodiranje i opet kodiranje izlaznog signala prema korisnicima odlika je koja će privući kabelske operatere ili hotele koji žele naplaćivati određene pakete programa.

TEHNIČKI DETALJI TDX STANICE

Više...


Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 14 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h