Kerman

alt

Dragi naši kupci i partneri ovim putem vas obavještavamo o novom radnom vremenu poslovnice u Zagrebu u razdoblju od 05.06.2017. do 31.08.2017.

PONEDJELJAK: 09:00 -  15:00

UTORAK: ne radimo

SRIJEDA: 09:00 - 15:00

ČETVRTAK: ne radimo

PETAK: 09:00 - 15:00

SUBOTA: ne radimo

Hvala na razumijevanju.

Telefon +385 1 3634 738

Fax +385 40 823 005

Mob. +385 91 3634 738

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

LNB-ovi visoke dobiti koriste se u situacijama kada vam je potreban prijem sa teško dostupnog satelita ili kada je montirana manja antena. Imaju visoko pojačanje do 70 dB, te vrlo niski šumni broj od samo 0,1 dB, garantiraju izvrsnu sliku i zvuk. Sa visokim pojačanjem postiže se velika stabilnost prijema i sa malim antenama (već od 40 cm).Više...
orf hd dvb-t

Prijem ORF programa više nije moguć bez adekvatnog uređaja. Prelaskom austrijskih programa na DVB-T2 mnogi od nas ostali su bez slike na ekranu. ORF je već prije najavio navedenu promjenu tako da ovo i nije neka novost. Na području Međimurja prijem je moguć na kanalu C26 odnosno na frekvenciji 514MHz. Ista stvar će se prema svim najavama dogoditi i kod nas za par godina.

Tu se nalaze sljedeći programi:

TV PROGRAMI

ORF 1

ORF2 W

O3-Visual-Radio

Više...
tm160hd sw

Novi modulator TM160HD malih dimenzija vrlo se lako može primijeniti u bilo kojem antenskom sustavu. Njegov ulazni signal je HDMI te izlaz signala je u FULL HD kvaliteti, naravno ako vam je ulazni signal u HD kvaliteti. S prednje strane ima osnovne tipke pomoću koji se podešava izlazni kanal DVB-T i atenuacija izlaznog signala. Sve ostale postavke programiraju se preko USB porta i odgovarajućeg softvera koji se može slobodno skinuti sa web stranica proizvođača.

Primjena digitalnog HDMI modulatora je različita te se može korisiti npr. kao izlazni kanal za info program hotela, možete spojiti gore videonadzor, DVD player, u trgovini puštati reklamu ili jednostavno možete u kući na svim televizorima imati program koji želite, primjena mu je vrlo raznolika. I na kraju cijena je pala ispod >2000kn u maloprodaji te će njegova primjena biti još veća.

TM160HD u katalogu

U ponudi su i sljedeći modeli:

TM190HD , TM4HDV , TM300TM400

tdh

Stanica TDH 800 dobila novi softver i postala ozbiljan član Triax obitelji stanica sa starijim bratom TDX

Vlasnici hotela sada dobivaju i sa TDH 800 stanicom dodatne mogućnosti koje su prije bile dostupne samo u TDX verziji. TDH 800 headend omogućuje hotelima jednostavni TV menagment gdje podešavanje i programiranje TV u sobama spada u prošlost. To se sada može napraviti iz glavne stanice štedeći novac i vrijeme.

Glavna stanica također omogućuje stream HD kvalitete hotelskog info kanala sa jednostavnim upravljanjem iz centralne lokacije. Ako hotel odluči povećati broj kodiranih programa, sustav može biti lako nadograđen sa jeftinim CI modulima.

Hoteli sa starijim SD televizorima također mogu primati HD signal zahvaljujući fukcijiji suštanja HD na SD nivo. To stvara svestrano i učinkovito rješenje za hotel, kao TV uređaji se mogu nadograditi po potrebi.

Također nudimo podršku Service Level Agreements (SLA) kao i za veliku TDX stanicu sa potpunim pristupom na servisne alate, backup opcije i još više toga. 

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko želite dobiti više informacija o TDH ili TDX stanici.

Nove karakteristike TDH stanice

  • Dostupni novi ekonomični CI moduli
  • HDMI ulazna jedinica
  • PAL-HD modul izlazni 
  • PID management (zadržite prema televizorima uvijek iste postavke bez obzira na promjene u prijemu signala)
  • Mogućnost ugovaranja servisne službe - podrška za nadogradnje, servis i održavanje
Zatražite novi sw na projekt(at)kerman.hr 
Prijava

Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 62 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h