Kerman

Pronalaženje satelitskog signala na lak način

instrumentUkoliko ste montažer satelitskih sustava, zacijelo želite da vaš posao bude što jednostavniji, posebno kada se morate popeti na strmi krov kako biste postavili željenu antenu. Jednostavno, na ljestvama ne želite provesti ni minutu duže od onog što je neophodno. Ponekad najteži dio čitavog posla ne predstavlja postavljanje antene, već pronalaženje baš onog skrivenog satelita koji vlasnik sustava želi gledati. Naravno, uvijek možete ponijeti ogromni analizator spektra, no postoji li jednostavniji način?

Zahvaljujući malim dimenzijama i činjenici da je lagan, Trimax SM-2200 moći ćete koristiti za dotjerivanje već postavljenih ili postavljanje novih antena, bez obzira na to jesu li one postavljene na tlu, zidu ili krovu. Uređaj je predviđen za držanje u šaci, a sadržaj izbornika je lako čitljiv zahvaljujući zaslonu od 3,5". U svakom slučaju, riječ je o idealnom alatu za svakog montažera satelitskih sustava. Zacijelo će se pronaći i određeni broj satelitskih entuzijasta koji će „morati nabaviti“ ovaj uređaj i dodati ga svojoj kolekciji. Iz njihove perspektive, ovaj mjerač predstavlja prijenosni satelitski prijemnik koji se, ukoliko posjedujete i malu satelitsku antenu, može koristiti praktički bilo gdje. Nažalost, njegova cijena je ipak nešto veća od one koju treba platiti za običan satelitski prijemnik, pa će ta činjenica neke od njih obeshrabriti u toj namjeri. 

 

Više o navedenom uređaju možete pročitati u vrlo opširnom članku časopisa Telesat na hrvatskom jeziku koji možete skinuti na sljedećem linku:

 

Članak o mjernom instrumentu SM-2200 

 

Potražite SM-2200 u našem web katalogu sa tehničkim podacima:

 

Mjerni uređaj SM-2200 u našem web katalogu

 

   

 

 Prijava

Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 61 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h