Kerman

Antenske stanice za hotele, apartmane

Bliži se nova turistička sezona, neki hoteli već su otvoreni za svoje goste i za sami Uskrs. Osigurajte u svom hotelu, apartmanu, kampu kvalitetan signal do vaš televizora uz primjenu modernih tehnologija. 

Triax - stanice TDX i TDH 

Polytron - stanice PCU 41xx i PCU 85xx, SPM 2000

Anttron - stanice TRM xx i modulatori TM

GSS - stanice GSS.basic,standard, profesional

Telkom Telmor - kanalna pojačala, optički nodovi, transmiteri i sl.

Zavisno o vašim željama i potrebama preporučiti ćemo vam neke od ponuđenih rješenja ili vas usmjeriti u razvod signala multswitcevima ili kombinirati IPTV rješenje ili stvoriti novo rješenje. Internet u hotelskim sobama nije više novost, međutim u objektima gdje postoji samo antenski razvoda putem coax mreže to postaje problem i tu smo spremni odraditi kvalitetno rješenje i iskoristiti coax kabel i za razvod interneta po sobama.

Novo u ponudi je i rješenje za vaš INFO kanal sa jednostavnim HW i složenim ali za korištenje jednostavnih softwerskim rješenjem. Neka informacije u vama budu dobro prestavljene i neka vaš info stranice ne budu samo prikaz 10 slika i tri teksta.


Uskoro otvaramo shop.kerman.hr sa svim mogućnostim naručivanja i obrade za krajnje korisnike a posebnu pažnju smo posvetili našim poslovnim partnerima koji će sada na jednostavan način moći naručivati robu putem ovoga shopa uz sve beneficije koje su do sada imali jednostavnim odabirom artikala, očitanjem barkoda ili jednostavnim pretraživanjem u samo par klika vaša narudžba je direktno u našem računovodstvenom programu. Uz to moći čete koristiti i mobilnu aplikaciju 4D Wand IMC (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.x4d.scanner) za Android, a uskoro i za IOS. 


Želimo vam sretan i blagoslovljen Uskrs !Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 4 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h