Kerman

Novi kanali u D+ paketu

ImagePočetkom veljače 2007. španjolski provider satelitskih kanala Digital+ ponudio je novih šest premium kanala koji svojim programskim sadržajem pokrivaju filmove i najpopularnija sportska događanja.

To su redom slijedeći kanali:
  • Canal+ Acción (Action)
  • Canal+ Comedia (Comedy)
  • Canal+ DCine
  • Canal+ Fútbol
  • Canal+ Comedia +30
  • TCM Classico

Navedeni filmski kanali emitirati će 24h dnevni program sa najboljim filmovima. Opremljeni sa novim stilom i osobnošću, nova tri filmska kanala od veljače će emitirati filmove za koje su zakupljena prava za prethodne filmske kanale pod nazivom Canal+Cine i Cinemania.

ImageImageImage Canal+ Action emitirati će najbolje filmove slijdećih žanrova: avanture, znanstvena fantastika, trileri, akcijski filmovi i sličnih tematika. Filmovi koji će biti prikazani u veljači na ovom kanalu su Heat, I Robot, Matrix & Collateral.

Canal+Comedia će prikazivati komedije, filmove kao što su Bridget Jones: The edge of reason, Shakespeare in love, The girl next door ...

DCine, će biti kanal posvećen filmskim zvjezdama, usmjeren prema široj publici. U veljači će DCine prikati slijedeće filmove: The green mile, Star Wars ep.III: The Revenge of the Sith, Traffic i Born on the 4 of July.

Novi sportski kanala Canal+ Fútbol, biti će 24h kanal posvećen nogometu koji će prenositi najbolje nacionalne i internacionale utakmice. Prikazivati će prvu španjolsku ligu, Premiere League, Premier League, Italian Calcium i German Bundesliga. Između ostaloga biti će tu i američkog sporta od NBA, NFL, NHL i Rugby. Pored svega toga emitirati će i Wimbledon.

Nova verzija TCM kanala nazvana TCM Classico ponuditi će aktualne klasike sa produkcijom iz 70-tih godina, dokumentarce kao i filmove velikih i značajnih redatelja i španjolskih filmskih zvijezda.

Kanal TNT će također započeti sa emitiranjem u slijedećim mjesecima, koji će emitirati filmove koji su doživjeli visoki uspjeh na Američkom tržištu. Prijava

Online korisnika

Trenutno aktivnih Gostiju: 63 

Zadnje diskusije u forumu

KERMAN D.O.O.

Instalacija, prodaja i servis satelitske i zemaljske antenske opreme. Projektiranje zajedničkih antenskih sustava za zgrade i hotele (SMATV I CATV).

Adresa:
Varaždinska 12a, 40305 NEDELIŠĆE
tel: 040 823 023
fax: 040 823 005

Radno vrijeme:
pon-pet: 08 - 17.00 h
sub: 08 - 13.00 h