Novosti

Novosti o satelitskoj i zemaljskoj prijemnoj tehnici i noviteti tvrtke Kerman.

EoC ethernet preko coax mreže

Na prezentaciji 23/11/2018 na tzv. Black Friday održali smo stručnu prezentaciju našim poslovnim partnerima na temu interneta preko koaksijalnog kabla. Predstavili smo osim toga nove proizvode iz palete naših dobavljača i nove mogućnosti koje nudi takva oprema....

Prijemnici Megasat – HD Sat i DVB-T2 H.265 !

  Megasat je proizvođač opreme iz Njemačke i u ponudi nudi prijemnike provjerene kvalitete. Novi u našoj ponudi je Megasat HD641T2 DVB-T2 sa HEVC/H.265 kodekom te je spreman za buduće signale. Još nije definiran točan datum uvođenja DVB-T2 prijema signala u HD...

Solarni inverteri sa funkcijom UPS-a !

UPS pretvarač pretvarača čistog sinusa Sinus Pro 1000S za 12V s MPPT punjačem uključuje funkcije AC/DC invertera čistog sinusnog vala, punjača/pretvarača, UPS i AVR ili model Sinus Pro 2000S za 24V sa MPPT punjačem. - čisti sinusni Off-grid solarni pretvarač 12V...

Distribucijsko pojačalo Triax GHV830C

Sličnog formata kao što je GHV940 je i Triaxovo pojačalo GHV830C. Razlika je u pojačanju signala, pa tako GHV830C ima pojačanje od 30dB sa kratkospojnicima za korekciju pojačanja.

Antenske stanice za hotele i apartmane

Bliži se nova turistička sezona, neki hoteli već su otvoreni za svoje goste i za sami Uskrs. Osigurajte u svom hotelu, apartmanu, kampu kvalitetan signal do vaš televizora uz primjenu modernih tehnologija.

Distribucijsko pojačalo Spaun HNV 29NF

Novo distribucijsko pojačalo Spaun odlikuje se sa niskim šumnim brojem, malom potrošnjom i pojačanjem od 30dB. Idealno je rješenje za proširenje kućnog antenskog razvoda signala.

Projekt u Africi – država Burkina Faso

Projekt na kojem smo već duže vrijeme radili uspješno smo završili. Radi se o projektu koji smo odradili na drugom kontinentu, točnije u Africi, država Burkina Faso, samo 6000km udaljenom od nas.

Mjerni instrument tvrtke Triax MCT049

Mjerni instrumenti velika su pomoć kod montaže svakog montažera, bez mjernog instrumenta pravilno i točno vrlo je teško podesiti antenu, pdesiti pojačalo i provjeriti rad mreže.

HDMI modulator Anttron TM160HD

Novi modulator TM160HD malih dimenzija vrlo se lako može primijeniti u bilo kojem antenskom sustavu. Njegov ulazni signal je HDMI te izlaz signala je u FULL HD kvaliteti.

Stanica TDH 800 dobila novi softver

Stanica TDH 800 dobila novi softver i postala ozbiljan član Triax obitelji stanica TDX. Ažuriranje donosi novitete i mogućnosti koje su bile dosada dostupne samo u TDX verziji.

Android box uređaji za 2017. godinu

Android uređaji postali su prava poslastica za sve koji žele više od televizije. Za kraj godine pripremili smo vam sljedeće android box modele KM5, KM8, KIPLUS i KIIPRO.

Distribucijsko pojačalo Anttron AM216

Novo distribucijsko pojačalo odlikuje se sa niskim šumnim brojem, malom potrošnjom i pojačanjem od 18dB. Idealno je rješenje za proširenje kućnog antenskog razvoda.

Novi modeli KOKA koaksijalnih kablova

U našoj paleti kablova predstavljamo vam tri nova modela koaksijalnih kablova KOKA2200, KOKA2200T i KOKA2500T koji svojom konstrukcijom te sadržajem su iznad jeftinih RG6 kablova.

Strong SRT 55FX4003 Full HD, LED TV

Novi Full HD LED televizor marke Strong sa trostrukim pretvaračem DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2 veličine ekrana 55″ (139 cm) će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.