Bliži se nova turistička sezona, neki hoteli već su otvoreni za svoje goste i za sami Uskrs. Osigurajte u svom hotelu, apartmanu, kampu kvalitetan signal do vaš televizora uz primjenu modernih tehnologija.

Triax – stanice TDX i TDH
Polytron – stanice PCU 41xx i PCU 85xx, SPM 2000
Anttron – stanice TRM xx i modulatori TM
GSS – stanice GSS.basic,standard, profesional
Telkom Telmor – kanalna pojačala, optički nodovi, transmiteri i sl.

Zavisno o vašim željama i potrebama preporučiti ćemo vam neke od ponuđenih rješenja ili vas usmjeriti u razvod signala multswitcevima ili kombinirati IPTV rješenje ili stvoriti novo rješenje. Internet u hotelskim sobama nije više novost, međutim u objektima gdje postoji samo antenski razvoda putem coax mreže to postaje problem i tu smo spremni odraditi kvalitetno rješenje i iskoristiti coax kabel i za razvod interneta po sobama.

Novo u ponudi je i rješenje za vaš INFO kanal sa jednostavnim HW i složenim ali za korištenje jednostavnih softwerskim rješenjem. Neka informacije u vama budu dobro prestavljene i neka vaš info stranice ne budu samo prikaz 10 slika i tri teksta.

Uskoro otvaramo shop.kerman.hr sa svim mogućnostim naručivanja i obrade za krajnje korisnike a posebnu pažnju smo posvetili našim poslovnim partnerima koji će sada na jednostavan način moći naručivati robu putem ovoga shopa uz sve beneficije koje su do sada imali jednostavnim odabirom artikala, očitanjem barkoda ili jednostavnim pretraživanjem u samo par klika vaša narudžba je direktno u našem računovodstvenom programu. Uz to moći čete koristiti i mobilnu aplikaciju 4D Wand IMC (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.x4d.scanner) za Android, a uskoro i za IOS.

Želimo vam sretan i blagoslovljen Uskrs !