Na prezentaciji 23/11/2018 na tzv. Black Friday održali smo stručnu prezentaciju našim poslovnim partnerima na temu interneta preko koaksijalnog kabla. Predstavili smo osim toga nove proizvode iz palete naših dobavljača i nove mogućnosti koje nudi takva oprema. Koaksijalni kabel poznat je po svojem širokopojasnom frekvencijskom pojasu što ga svrstava u odlične medije za prijenos etherneta, TV signala i sl. Triax je odradio odličan posao u razvoju takve tehnologije te vam predstavljamo osnovne uređaje koji nam to omogućuju:

  • EOCCON322 – Ethernet kontroler za do 32 pristupne točke
  • EOCCON644 – Ethernet kontroler za do 64 pristupne točke
  • EOCPROEP – EoC pristupna točka WiFi od 2.4/5GHz  802.11ac wave 2 + ethernet port, VLAN
  • EOCRPF – Filter povratnog pojasa od 5/200-300/862MHz

Prednosti jednog takvog sustava su velike jer ne moramo, npr. u hotelu, apartmanima, bolnicama, velikim stambenim objektima i sl. povlačiti UTP LAN kablove već možemo iskoristiti postojeću TV instalaciju objekta i za internet, IP videonadzor, računalnu mrežu i sl. Provlačenje novih kablova zahtijeva uglavnom velike instalaterske zahvate koji su često skupi i teško izvodivi posebice ako se radi o hotelima koji su popunjeni sa gostima.

Triax EoC ethernet youtube

Ovim putem svima koji su odvojili svoje vrijeme za nas zahvaljujemo na posjeti i druženju koji smo imali u sklopu svega, kratki izlet po Međimurju, ceremoniji krštenja mošta i zabavi.