Pozdrav Gost

dali netko zna gdje ima za kupit dvd player koji čita mkv file-- ako postoji tak

• 13 Odgovora
  • 9041 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

Offline Snake

• blacksnake2304@gmail.com
  • 2.468
  • Spol: Muški
bok!!!

dali netko zna gdje ima za kupit dvd player koji čita mkv file-- ako postoji tak

hvala

bok!!!

*

Offline ackoo

• 498
  • veper.eu
    • veper
Postoji.

"Here is a list of all DVD players that play WMV format (and should play MKV)"

Buffalo LinkTheater PC-P3LWG/DVD
DigitalRise Xstream Player
H&B DNX-8620
Helios X3000
Helios X3620
Helios X5000
I-O Data AVeL LinkPlayer2 AVLP2/DVDLA
JVC ProHD SRDVD-100U CDR
JVC SRDVD-100U
KiSS 1600 CDR
KiSS DP-600
Microsoft Xbox 360 CDR
Quartek WHD500-V9
Redbell DV HD100 CDR?
Samsung HT-Q9 CDR?
Samsung HT-TQ72 CDR
Snazio Net DVD Cinema HD SZ1310
Snazio Net DVD Cinema HD SZ1350
Transgear DVX-700
Tvix HD M-4000U
Tvix HD M-5000A
Xoro HSD 8500
Zensonic Z500 

proberi

« Zadnja izmjena: 26.09.2008, 20:38:22 od ackoo »
Samsung 9500 VIA CI, 19.2E 16,0E 13,0E, 0,8W

*

Offline miko.s

• URUZ-7
  • 3.149
  • URUZ-7
lako za mkv fajlove, glavni problem je ono šta je u njima sadržano! niti jedan od gore navedenih playera ti neće otvorit mkv kontejner ako je u njemu recimo real video, ili nekakav mac format, a i upitno je oko x264 hdtv streamova. predlažem izradu jeftinog htpc-a, ne mora uopće bit hd nabildan, a takve napraviš i za 400tak kn ako kupuješ iz druge ruke. pukneš gore win xp mce i sve radi, za mene je to preporod (do sad niti jedna grafička nije podržavala mce), i guta skoro sve, bez ikakvih problema mkv, ali ne čita subtitlove i uzima samo prvi audio stream iz mkv-a.
"don't worry , it'll work out somehow"
dm7020s i dm7025 dual tuner
td78 a+hb fix, td78 28.2E fix
topfield tf4000t

*

Offline Snake

• blacksnake2304@gmail.com
  • 2.468
bok!!!

znači ni htpc ne čita  titlovi
hmm
neznam  moram nešto smislit možda si radije složim u nekoj skoroj budućnosti neki desktop pc
neznam moram vidjet što mi se više isplati a da imam ono što mi treba

pozdrav

*

Offline miko.s

• URUZ-7
  • 3.149
  • URUZ-7
matična sa hdmi izlazom, ili vga još jeftinije - 300 kn
neki cpu, entry level amd athlon oko 300kn
1 gb ram 100kn
kučište i psu oko 200kn
disk 80 gb oko 250 kn, ovo je situacija za novi komp, polovne konfe u kompletu nađeš za 400njak kn, samo ćeš vjerojatno trebat nadogradit neku mce ready grafičku (nvidia serija 8xxx zbog hardverskog dekodiranja, 8400 za cca 200kn)
a to šta mce ne čita titlove nije problem, ugasiš mce i otvoriš sa kmp-om, koji isto solidno surađuje sa daljincem.
"don't worry , it'll work out somehow"
dm7020s i dm7025 dual tuner
td78 a+hb fix, td78 28.2E fix
topfield tf4000t

Bok ljudi!
Imam jedan problem (da ne otvaram novu temu).
Naime na mom kučnom kinu Sony dav100 plejer ne čita divix.Dali postoji neki program ili što drugo da kad skidam film sa kompa da cd bude  u nekom drugom formatu....
Poz... :'(

ako ti kucno ne podrzava divix onda niti nemoze citati.

Dado u tome i je problem da ne može čitat divix, ali da li bi bilo moguće sa nekim programom taj divix cd pretvoriti recimo u dvd t.j. ja recimo hoću sa interneta skinuti bilo kakav dokument,pa ga želim staviti na dvd umjesto cd.Jer ako stavim cd onda sam dobio divix format i naravno moje kučno kino mi ne može čitat taj format e sad kad b to ispržio na pr.na dvd onda bi moje kino uredno to pročitalo.Ja sam ispržio par cd-a ali sam zaboravio da ga moj dvd player ne može pročitati.Pitanje da li ja mogu sa nekim programomn sa ovog mog cd-a (divix) to prepržiti na dvd...
Poz... i hvala na odgovorima ;)

*

Offline Ord Mantel

• 4.832
Nije stvar da li je u pitanju CD ili DVD, jer divx filmove možeš spržiti i na DVD. Problem je što Sony ima nekakav čudni odnos prema formatima koje smatra piratskim. Tako da neki playeri ne podržavaju divx, a oni koji ga podržavaju ne rade sa svim codecima i uglavnom nemaju podršku za titlove.
Jedini način je enkodiranje divx u DVD video format, a to možeš uraditi sa više programa, a trenutno se smatra program ConvertX to DVD najkorištenijim za te namjene.
TV Max 5500 FTA SW B6833
DVB-T: Odašiljači, frekvencije, lokacije

Mantel fala na linku!
Ja sam to počeo skidati ali mi traži kod ili ti ključ...
Molio bi ako netko zna koji je kod za Convertx to DVD 4.09.322(znači verzija4)
Puno hvala unaprijed!
Poz... :(

Mantel fala na linku!
Ja sam to počeo skidati ali mi traži kod ili ti ključ...
Molio bi ako netko zna koji je kod za Convertx to DVD 4.09.322(znači verzija4)
Puno hvala unaprijed!
Poz... :(

.To ti je key.Pozdrav.                      KLJUČEVE POSTAVITI U .TXT  FORMAT
« Zadnja izmjena: 10.02.2010, 23:28:49 od Snake »

Yumi hvala na kljuću!
Naime slučajno sam pitao jednog mog znanca za moj problem i on mi veli:pa kaj nisi rekao ja ti imam trojku.Dao mi je cd i sve pet.Ovu ću verziju ostaviti u pričuvi...Inače sam već koristio danas predvečer 3 verziju i sve OK.Doduše to su neki dokumentarci di nema titla,pa neznam kako bi bilo sa nekim filmom...
Poz... :)

Yumi hvala na kljuću!
Naime slučajno sam pitao jednog mog znanca za moj problem i on mi veli:pa kaj nisi rekao ja ti imam trojku.Dao mi je cd i sve pet.Ovu ću verziju ostaviti u pričuvi...Inače sam već koristio danas predvečer 3 verziju i sve OK.Doduše to su neki dokumentarci di nema titla,pa neznam kako bi bilo sa nekim filmom...
Poz... :)

Ma ja ti koristim ovu verziju 4 .Super je program.Pozdrav.

Yumi, primio poruku i zahvaljujem!!!
Poz... ;)