Pozdrav Gost

Problemi - forum ponekad nedostupan

• 7 Odgovora
  • 3123 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

Offline drvr

• 33.377
  • Spol: Muški
Problemi - forum ponekad nedostupan
« u: 10.11.2010, 09:46:45 »
U zadnje vrijeme dogodilo mi se nekoliko puta, da je forum bio nedostupan, tako je bilo i jučer. Danas nigdje nisam video nikakvog objašnjenja o tome. Vidim samo, da mi je brisano više postova od 4. do novembra pa do jučer, vjerojatno i drugima.

*

Offline riddik

• Vaako
  • **
  • 228
Odg: Problemi - forum ponekad nedostupan
« Odgovori #1 u: 10.11.2010, 09:55:22 »
i ja sam primetio vec par dana da je neki problem.
The Chronicles of Riddick

*

Offline IvanM

• 341
    • Kerman
« Odgovori #2 u: 10.11.2010, 10:34:02 »
Problemi su nastali zbog prebacivanja stranice i foruma na drugi server, te su se nažalost izgubili svi postovi od 04.11.2010. do danas. Danas su konačno promijenjeni i DNS-ovi te bi nadalje sve trebalo biti u redu.

*

Offline drvr

• 33.377
« Odgovori #3 u: 10.11.2010, 10:37:49 »
Hvala kolega. Nadam se i ja, da će biti sve  8)

« Odgovori #4 u: 15.11.2010, 14:05:43 »
Problemi su nastali zbog prebacivanja stranice i foruma na drugi server.....

Izgleda da su "stradali" i nazivi foruma,podforuma....ja ih vidim okrnjene.Nedostaje puno riječi u naslovima i opisima.Je li samo kod mene ili....?

[privitak je izbrisao admin]
« Zadnja izmjena: 15.11.2010, 14:09:19 od dobrivoje »

*

Offline drvr

• 33.377
Odg: Problemi - forum ponekad ne prima posta
« Odgovori #5 u: 28.05.2020, 14:12:36 »
Pozdrav, malo kritike, poslao sam pm kolegama iz vodstva foruma na problem o radu foruma, od kojih nema od odgovora ni malenog a. Vodstvo foruma gdje ste??????????????
Izgleda, da sam jedini koji još nešto pokušava. Istina, da su to postovi koji nemaju veze sa satelitima. Danas forum ne prima posta na Nogomet na TV, Nogometne zanimljivosti i moguće još na kojem drugom naslovu, nisam više tražio jer nemam više želje. Nema odgovora zbog tog problema, nema interesa ni za odgovor na moje pitanje, da se to riješi. Ukoliko ne dobijem odgovora o tom problemu, napuštam forum. Neka vam je sretno.

*

Offline Svirac

• 764
    • Forum
« Odgovori #6 u: 28.06.2020, 01:01:12 »
Ajde da se i ja javim nakon nekoliko godina. Tko me zna dobro tko ne opet dobro ali stara garda me se sigurno sjeća. Ekipa pozdrav svima koji su još me𵠞ivima hehe. Drago mi je da forum još uvijek radi. Nekada davno (cca 15 god) ovdje sam odrastao u sat experta a danas nemam pojma šta je aktivno šta nije niti šta radi jer se tim više ne bavim. Pozdravljam Vas sve i ostajte mi svi dobro, a ja ću opet navratiti jednom.

« Odgovori #7 u: 31.01.2023, 13:04:53 »
Pozdrav nasem legendi Svirac,znam te pusko kad si pistol bila za razliku od tebe ja jos postam po forumima jer su navike navike iako sam u posnim godinama sa cim se bavis ti sad i kako ubivas vrijeme otkako te nema po forumima...mnogo pozdrava i puno zdravlja u daljnjem zivot.