Poz.Super.
Stavio sam konvektirati sa usb, filmič u novi format sa avi-a na WMV format Kad sam bio gotov nije mi opet player htio učitat film.To sam napravio sa mojim freemake video converterom ali sam se sjetio da si napisao da bi trebalo postaviti i audio postavke.Na ovom mome programu mogu postaviti ili video ili audio.Možda na onom konvektoru koji si mi predložio postoji opcija i audio i video postavke zajedno.A opet ako je sve ok morao bi vidjeti makar sliku ak nema tona.Neznam već sam zbunjen.Bilo bi idealno kad bi netko imao osobnog iskustva sa DVD Playerom DV410DV sa USB i HDMI.
Htio sam instalirati onaj program koji si mi napisao al mi se činio kompliciran.Možda se varam.Još ću isprobavati...Molim te da li sam pogriješio što nisam podesio audio postavke(WMA) ,znači ivideo(WMV)i (WMV) zajedno.To u mom programu ne vidim da je moguće,Možda se varam..ali je program meni laiku vrlo jednostavan...ili ću ipak morati instalirati tvoj program u kojem je vjerojatno moguće istovremeno podesitii video i audio...
Sori kaj te gnjavim!...