Pozdrav Gost

Pitanje

• 12 Odgovora
  • 26613 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Pitanje
« u: 10.02.2014, 08:14:58 »
Poz!
Molio bi nekog tko zna da mi odgovori
Imam dvd player Pioneer dv410v sa usb i hdmi.Ne može mi pročitati na usb, skinuti filmič sa neta..Molim ko bi znao u koji format da pretvorim taj video materijal odnosno koji format moj player podržava.na usb.
Hvala na odgovorima!
Poz...

*

Offline Superman

• 746
  • Spol: Muški
Odg: Pitanje
« Odgovori #1 u: 10.02.2014, 12:48:03 »
Piše:

DivX, WMV movie files by USB

Ne moraš stavljat kompletan film na USB, skini sample od par filmova u .avi, .mp4, .mkv .wmv formatu pa vidi koji radi.
Jedina stvar koja je potrebna za trijumf zla jest da dobri ljudi ne urade ništa...

« Odgovori #2 u: 10.02.2014, 14:28:41 »
Piše:

DivX, WMV movie files by USB

Ne moraš stavljat kompletan film na USB, skini sample od par filmova u .avi, .mp4, .mkv .wmv formatu pa vidi koji radi.
Stvarno si super! Zato i s pravom nosiš taj nik(Supermen)
Mala šala..Puno ti hvala na brzom odgovoru.Naime ja već imam na usb taj filmić,koji je skinut sa neta ali mi nije htio pokrenuti, pa sam instalirao free program Freemake video converter i stavio  da mi pretvori u avi format.Međutim kad sam ga ponovno stavio u usb na playeru nije ga opet htio učitati...U uputstvu mi piše  da je moguće gledanje Divx videa/WMV/jpeg fileova i slušanje dvokanalnig audia.To uključćuje reprodukciju WMA/MP3/MPEG-4 AACfileova(osim onih sa copy-protection ili ograničenom reprodukcijom...
Molio bih te da mi napišeš koji free konvektor da skinem sa neta,ili je ok.ovaj koji imam sad na netu instaliran.Budući da mi je film već na usb-u ja sam ga samo upiknuo u komp otvorio datoteku i normalno ga stavio da mi se konvektira na ovaj moj sadašnji(avi) program.Zamolio bi te da mi samo napiši u koracima kako da sada to  ponovno napravim u novom formatu i na kojem programu..
Sory na podužem postu...
Poz... :)

*

Offline Superman

• 746
« Odgovori #3 u: 10.02.2014, 18:20:15 »
Jedan od najboljih je ovaj:

http://uploaded.net/file/vd951uin/sHaRewbb_aviallioncvt4734.rar

E sad mislim da trebaš da paziš i na Audio i na Video i da odabereš samo ono što plejer podržava.

Skini neke samplove sa ovih stranica:

http://samples.mplayerhq.hu/

http://www.demo-world.eu/trailers/

Ubaci na stik pa probaj neki, onaj koji radi možeš na računaru otvorit sa programom media info koji ima u klite codec pack i vidiš koji je Video i Audio kodek korišten i taj odabereš gore u programu kad konvertuješ filmove.
Jedina stvar koja je potrebna za trijumf zla jest da dobri ljudi ne urade ništa...

« Odgovori #4 u: 11.02.2014, 13:44:01 »
Poz.Super.
Stavio sam konvektirati sa usb, filmič u novi format sa avi-a na WMV format Kad sam bio gotov nije mi opet player htio učitat film.To sam napravio sa mojim freemake video converterom ali sam se sjetio da si napisao da bi trebalo postaviti i audio postavke.Na ovom mome programu mogu postaviti ili video ili audio.Možda na onom konvektoru koji si mi predložio postoji opcija i audio i video postavke zajedno.A opet ako je sve ok morao bi vidjeti makar sliku ak nema tona.Neznam već sam zbunjen.Bilo bi idealno kad bi netko imao osobnog iskustva sa DVD Playerom DV410DV sa USB i HDMI.
Htio sam instalirati onaj program koji si mi napisao al mi se činio kompliciran.Možda se varam.Još ću isprobavati...Molim te da li sam pogriješio što nisam podesio audio postavke(WMA) ,znači ivideo(WMV)i (WMV) zajedno.To u mom programu ne vidim da je moguće,Možda se varam..ali je program meni laiku vrlo jednostavan...ili ću ipak morati instalirati tvoj program u kojem je vjerojatno moguće istovremeno podesitii video i audio...
Sori kaj te gnjavim!...

*

Offline gordan2

• **
  • 166
« Odgovori #5 u: 11.02.2014, 15:21:29 »
Citat:
Za potrebe testa smo pogledali raznoraznih DivX filmova, od verzije 6, 5 i 4, a imali smo i nekoliko starih primjeraka verzije 3. Svi navedeni, čak i oni bez indexa su uredno radili, naravno ako se radilo o rezoluciji ispod 720×576 i audio u MP3 formatu. Imali smo jedan film rezolucije 800xXXX piksela koji nije radio – reproduktor je napisao da sadržaj nije u podržanoj rezoluciji i odbio bilo kakvu reprodukciju

evo ovo je skinuto sa jedne recenzije za ovaj dvd, pa možda je to problem!

« Odgovori #6 u: 11.02.2014, 20:24:07 »

To sam negdje i ja pročitao.Samo kod mene je problem što je moj player na USB uredno pročitao jedan dokuimentarac, čini mi se o A.Senni vozaču formule 1. Taj dokumentarac skinut je sa kompa ali nažalost neznam u kojem formatu.Kod mene reproduktor ne nudi nikakvo pojašnjenje zbog čega ne želi pokrenuti nekakav filmski zapis.Kao da nisam ništa stavio u USB port.
Nadam de da će netko pročitati ove postove i dat pravo rješenje...Inaće Supermane i Gordane fala na trudu i ako se nešto dosjetite molim vas da napišete...

*

Offline Superman

• 746
« Odgovori #7 u: 12.02.2014, 01:40:34 »
Skini ovo: http://mediaarea.net/download/binary/mediainfo-gui/0.7.67/MediaInfo_GUI_0.7.67_Windows_i386_WithoutInstaller.7z

Raspakuješ, pokreneš MediaInfo, klikneš File, Open, File (ili Alt+O) nađeš taj dokumentarac koji je radio, klikneš open, klikneš na View > Text, selektuješ sve i pošalješ nam ovdje.

« Odgovori #8 u: 12.02.2014, 16:52:13 »
Poz.Evo da i ja nešto uspijem napraviti.Našao sam dokumentarac o Seni i skinuo ga na usb i naravno odmah je uredno player sve očitao( audio i video).Jedino su falila slova sa kvačicama...Film je skinut u avi formatu arezolucija je 708X531 699MB.Ja vjerujem da je problem u rezoluciji što znači da mora biti ispod 800mp.Buni me jedino što u uputama piše da otvara samo u WMV videu i WMA audiu a ja sam uredno otvorio u avi formatu.Moguće da je najbitnija rezolucija.
Ovo za titl ću malo proučiti a jedino mi nije jasno kako da ja smanjim rezoluciju.Bilo bi najbolje da ta opcija postoji u samom konvektoru ako uopće takav postoji ili moram opet instalirati nekakav program za rezoluciju.   
sad bih vas samo zamolio ak postoji kakav jednostavan free program za smanjivanje rezol..Ili još bolje da mi sve što treba ima u jednom programu
Poz...

*

Offline Superman

• 746
« Odgovori #9 u: 12.02.2014, 18:44:46 »
Sve to ima u: Xilisoft Video Converter 7.7.3 jednostavnije ne može, vidiš na slici gdje ti je sve to što trebaš promjenit.

https://safelinking.net/p/37238d26b8

Password: mojado

« Odgovori #10 u: 13.02.2014, 12:49:57 »
Poz.Super.
Hvala ti na brzom odgovoru.Nije mi samo jasno što točno moram skinuti Ja sam uguglao Xili video converter 7.7.3 I na prvoj stranici jma bezbroj tog programa .Molim te što točno moram skinut a da je free.
Zbunjuje me slika utoliko što sam pomislio da moram iz nje isčitat neki link na njoj koji bi trebao downlodat....ILi samo kad sam uguglao skidam bilo koji ili određeni...Pomagaj....
Hvala na pomoći !
Poz...  :)

*

Offline Superman

• 746

« Odgovori #12 u: 15.02.2014, 16:29:05 »
Evo došo mi susjed i skinuo program jer sam se mučio i sve pet.Fala vam na pomoći!