Pozdrav Gost

Nova ponuda m:tel-a: TV servis “MOVE”!

  • 0 Odgovora
  • 1420 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

Offline satelit74

  • ****
  • 13.149
Nova ponuda m:tel-a: TV servis “MOVE”!
« u: 08.11.2018, 19:21:55 »


M:tel ponudio korisnicima novi televizijski servis “Move”. Najavljeno puštanje u rad satelitske televizije i novog TV kanala Superstar sa najnovijim filmovima i serijama.M:telov TV servis MOVE omogućava vraćanje kanala sedam dana unazad, kao i njihovo snimanje i presnimavanje!“MOVE je naš novi digitalni interfejs sa korisnikom i predstavlja iskorak u vrijeme, ali i prošlost. Korisnici će moći da vrate unazad sedam dana kanale, snimaju i presnimavaju ih. Oni korisnici koji budu željeli da uzmu ovaj servis, imaće benefite digitalne tehnologije, ali i mogućnost gledanja filmova na video demand“, prokomentarisao je izvšni direktor m:tela Vladimir Lučić na konferenciji za novinare.On je podsjetio da je m:tel ekskluzivni distributer kanala Star koji ima brendirane serije i najavio da će u ponudi od 15. novembra biti kanal Superstar, koji će, kako je objasnio, “biti najbolja kombinacija stranih najnovijih filmova i serija sa kombinacijom domaćih serija“.

Treća novina koju je najavio direktor m:tela je satelitska televizija koja počinje sa radom do 15. decembra “Satelitska televizija je naročito važna za naše korisnike u ruralnim i primorskim područjima. Do sada je to naša konkurencija imala kroz ponudu njihove antene. Odlučili smo da se uključimo u tu komercijalnu trku, a naš partner će biti Astra, najveći svjetski lider u distribuciji satelitske televizije“, rekao je Lučić.Direktor sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima, Milivoje Cerović, objasnio je da je servis MOVE kreiran na osnovu potreba njihovih korisnika.„Trudili smo se da se u skladu sa samim proizvodom zakorači u vrijeme i omogući svima koji putuju u vremenu da dožive potpuno novo iskustvo. Naši korisnici mogu da se prijave i prevashodno je namijenjen svim m:box korisnicima“, objasnio je Cerović.On je dodao da je kvalitet servisa MOVE i to što se na vrlo jednostavnom meniju može gledati direktno, lako premotavati ili doći na onaj trenutak koji je zanimljiv.

„Pružamo i novi servis videoteke, koji je jako bogat, a vrlo brzo ćemo dostići deset hiljada filmova u našoj ponudi. Pripremili smo i dodatne TV pakete, sa jako popularnim cijenama“, rekao je Cerović.Na konferenciji za medije najavljeno je i da će vrlo brzo biti dostupna mobilna aplikacija za servis MOVE na mobilnim uređajima.Izvršni direktor m:tel podsjetio je da su prije tri godine iz kompanije najavili ulazak u fiksnu telefoniju, pri čemu su u domenu fiksnog interneta i televizije prešli 30 odsto tržišta.„Kao treći operater, uspjeli smo da u tri bitna segmenta poslovanja pređemo preko 30 odsto tržišta. Finansijski pokazatelji u devet mjeseci pokazuju da imamo rast prihoda i profitabilnosti, što govori da je naša investicija bila isplativa“, rekao je Lučić i dodao da je preko 90 odsto stanovništva pokriveno dobrom optičkom mrežom.“Omogućili smo, takođe, da najveći dio stanovnitšva, ako želi, može da ima brzinu interneta preko 100 megabita što je standard EU, tako da smo na ovom uveli Crnu Goru u uniju i prije targetiranog datuma”, naveo je Lučić.

(mondo.rs)