Pozdrav Gost

Digitalna kabelska televizija !

  • 2 Odgovora
  • 4768 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Digitalna kabelska televizija !
« u: 06.06.2009, 08:36:21 »
Ova informacija vrijedi za sve korisnike digitalnog kabelskog paketa (ne DVB-T frekvencije) skrećemo pozornost da programiraju ponovno frekvenciju za prijem programa:

HRT1
HRT2
RTL
NOVA TV

novo dodani digitalni program je

INFO

koji će sadržavati mnoštvo noviteta, od muzike, filmova, novosti, zatim vaš vlastiti jukebox kojem ćete moći pristupati preko interneta itd. Intenzivno pripremamo softwerske aplikacije tako da startamo što prije.


Želite li već sada pratiti što se zbiva potrebno je ručno obrisati te programe iz programske liste u vašem digitalnog DVB-C prijemniku (receiveru), te ponovno ručno pretražiti sljedeće parametre:

Frekvencija: 450 MHz
Simbol rate: 6875
Modulacija: 64 QAM
 
Napominjemo da INFO digitalni program radi testno, te su mogući povremeni prekidi, promjene i sl.

Također ono što posebno ističemo želimo složiti za vas sljedeće:

Jukebox preko kojeg ćete sami moći utjecati na sadržaj programa INFO na način da birate muziku, top listu najslušanijih, da šaljete poruke, pustite neki vama zanimljiv You Tube film, itd.
Imate iskustva u programiranju i smatrate da bi to mogli baš vi odradite najbolje, javite se sa vašim prijedlozima na forum ili privat na e-mail. Svakako da smo spremni nagraditi najbolji rad.
« Zadnja izmjena: 28.09.2009, 16:23:51 od Drasko_admin »

Odg: Novi program u digitalnom paketu!
« Odgovori #1 u: 18.06.2009, 10:09:14 »
Koliko vidim na INFO kanalu u digitalnom paketu trenutno ide HRT HD.
bivši KERMAN DIGITALNI KORISNIK UTRINA (koji na kraju nije dobio obećani povrat dio novaca prilikom vraćanja KERMAN DVB-C prijamnika)!

Odg: Novi program u digitalnom paketu!
« Odgovori #2 u: 09.07.2009, 15:36:11 »
Tako je ide program HRT HD promo, neće na njemu ostati, radimo nove web stranice namijenjene baš našim korisnicima kabelske televizije. Dio tih stranica biti će "prenesen" na to programsko mjesto. Korisnici će utjecati na njegov sadržaj.