Projekt na kojem smo već duže vrijeme radili uspješno smo završili. Radi se o projektu koji smo odradili na drugom kontinentu, točnije u Africi, država Burkina Faso, samo 6000km udaljenom od nas. Radi se velikom projektu antenskog sustava koji će koristiti za potrebe radnika koji rade u rudniku zlata.

Sustav se sastoji od profesionalne opreme Triax TDX, Polytron, Spaun i Gibertini koja se zasigurno jedinstvena na području siromašne države Burkina Faso. Osim 70 FTA TV programa i 11 radijskih programa u sustav je pušten i paket kodiranih programa koji se zasebno kodiraju preko TDX stanice i sustava kodiranja CAS Hospitality. Cijeli razvod signala izveden je sa optičkim SM kablovima i sa 21-im optičkim prijemnikom, te je samo razvod od antenske utičnice do razdjelnika izveden sa koaksijalnim kabelom. Bilo je to zanimljivo iskustvo s obzirom na usmjerenje satelitskih antena i prijema satelita koji nama nisu toliko poznati. Nagib satelitske antene ide do krajnjih granica elevacije, LNB-i su zakrenuti 50-65°.

U sklopu projekta isporučeni su i televizori Strong, njih 160 komada. Osim profesionalnog iskustava tu smo stekli i drugi pogled na svijet i način života.