Stigla je nova TDX stanica black edition – crna verzija. Uz male dodatke i novi softver stanica čini budućnost novih antenskih sustava hotela, bolnica, apartmanskih naselja, kabelske televizije i sl. Multipleksiranje nam je već od prije poznato u toj stanici, međutim sada je i dodano novo uređivanje PID-ova, pa bez obzira koliko je stari digitalni TV priključen gore ne ostaje bez slike ako se promjene ulazni parametri emitiranja (npr. frekvencija, VPID, APID, PMT, TXT PID i sl).

Stanica TDX Black Edition je dizajnirana sa do 16 ulaznih modula i 6 četverostrukih izlaznih modula; te je izuzetno kompatna pa se može lako instalirati na zid ili u rack 19“. Njezina mogućnost povezivanja tri stanice u nizu daje nam mogućnost u izlazu visoka 72 digitalna programa, što predstavlja stotine programa. Multidekodiranje i opet kodiranje izlaznog signala prema korisnicima odlika je koja će privući kabelske operatere ili hotele koji žele naplaćivati određene pakete programa.

TEHNIČKI DETALJI TDX STANICE

Iz jedne stanice možemo izvući signal u:
PAL obliku, klasični analogni signal
QAM, kabelski DVB-C oblik signala
QOFDM, DVB-T oblik signala
IP TV, IP multicast stream signala

Sa takvom stanicom jednostavno je moguće riješiti bilo kakav zahtjev od strane korisnika, bez obzira kakve su televizori ugrrađeni ili će biti ugrađeni. Uz odgovarajući CAS tu je i prije spomenuta mogućnost kodiranja prema korisnicima. Novo HTML5 korisničko sučelje jamči jednostavnu instalaciju, daljinski sustav upravljanja i nadzora, SNMP i Internet preglednika, bez potrebe instalacije Silverlight dodatka kao što je prije bio slučaj. DRM integracija za sigurnu distribuciju HD-servisa je podržana i vrlo lako se može podesiti preko Simulcrypt sučelja. Nadogradite vašu postojeću TDX090 stanicu sa novim softverom koji možete skinuti sa naših web stranica u folderu Triax/TDX. Pripremamo prezentaciju za 2/2017 pa ukoliko imate interesa se upoznati sa novitetima iz tog područja slobodno se javite. Biti će to praktična i edukativna prezentacija.

Trebate projekt za vaš novi objekat ili radite na renoviranju postojećeg sustava, javite se te ćemo vam pomoći/odraditi besplatno troškovnik i usmjeriti vas u pravi odabir adekvatne opreme.