Moderni WIWA H.265 MAXX tuner druge generacije podržava besplatne digitalne zemaljske kanale s najnovijom H.265 / HEVC tehnologijom. To je standard koji se primjenjuje u Hrvatskoj. Tuner je kompatibilan sa starijim tehnologijama H.264 i MPEG-4, koje su trenutni standardi emitiranja u susjednoj Sloveniji i Austriji. S brzim procesorom druge generacije i više RAM-a (1 GB), set-top box ima bolje mogućnosti za web aplikacije. Pristup internetu je putem RJ45 ili putem USB Wi-Fi antene (komplet ne uključuje Wi-Fi antenu). Daljinski upravljač Memo Control ima fluorescentne, programibilne gumbe za jednostavni rad set-top boxa i TV-a. Osim toga, dva USB konektora i COAXIAL izlaz pružaju više funkcionalnosti tijekom uporabe. Na prednjoj ploči ima jasan digitalni zaslon s funkcijom sata, mirovanja i osnovnim funkcijskim gumbima. OSD na engleskom jeziku prikazan na TV zaslonu jasan je, intuitivan i jednostavan za korištenje. Nadogradnjom zadnjeg softwera možete odabrati i OSD na hrvatskom jeziku. Cjelina je zatvorena u čvrstom metalnom kućištu.

 

U našem shopu možete ga potražiti na sljedećem linku: WIWAH265MAXX

 

Izvrstan tuner

Najnoviji tuner serije H.265 pruža dekodiranje digitalne kvalitete DVB-T2 i DVB-T zemaljskih televizijskih kanala u H.265/HEVC, MPEG-4, AVC/H.264, MPEG-2 tehnologiji. Visoka razlučivost (HD) i SD prijem standardnih kanala. Kada spojite USB tvrdi disk ili USB stick na jedan od dva USB priključka, WIWA H.265 postaje izvrstan HD digitalni TV snimač (PVR funkcija).

 
 
 

Praktičan daljinski upravljač s funkcijom MEMO Control

Pažljivo izrađen daljinski upravljač s ergonomski postavljenim gumbima. Idealno za ljude koji se vode praktičnošću primjene pri odabiru. Daljinski upravljač i gumbi izrađeni su od ugodne na dodir, kvalitetne plastike. Gumbi su veliki, prekriveni fluorescentnim premazom i njihov intuitivni položaj uvelike poboljšava udobnost korištenja. Osim standardnih gumba koji podržavaju set-top box, daljinski upravljač ima 4 programibilna gumba u određenoj zoni ‘TV Control’. Ti gumbi mogu se programirati za upravljanje vašeg televizora.